Hétfőn szopnék -szopatnék pesten wave
Sziasztok, mi egy fiatal (18,21) eves par vagyunk, csinaltunk par kepet nektek. Szivesen beveszunk valalkozo szelkemu es testu holgyeket 3. Nak.

Dobba is jársz Timike?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:37
Törölt felhasználó (1217132)

Oda nehezen, mert hétfőig zárva. A Gloryban van ma párok napja, de ma nem tudok menni, tegnap voltam.
Oda nehezen, mert hétfőig zárva. A Gloryban van ma párok napja, de ma nem tudok menni, tegnap voltam.
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2016. 01. 02. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűs gyula uti szexmozi holnap este??
Dob u.ba megy ma pár?
Hová lehet menni ilyen hidegben, fényes nappal egy kis kukkolásra? Hajógyárin sokan vannak. :( Budai hegyekben valaki egy kis eldugott rész esetleg?
BUÉK nektek! Ma 6-7 körül megyek a Gloryba, ha valaki bírja még a szilveszter után szuflával, keressen!

0
Szia.
Holnap megyek este 9 felé, ha gondolod gyere! (Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2015. 12. 30. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap megyek este 9 felé, ha gondolod gyere! (Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2015. 12. 30. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Veled lemennék én is a Gloryba. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 19. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 19. szombat 14:58
Veled lemennék én is a Gloryba. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 19. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226772)

Ma 18 óra körül megyek a Gloryba, pasik mellett hölgyet vagy párt is keresek! :

Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 15:23

Törölt felhasználó (901201)

Gloryban vagy a dob utcaiban szopatnék
Gloryban vagy a dob utcaiban szopatnék
Sziasztok! Holnapra keresnek partnert esetleg szexmozi dob utca v a glorycafeba parok v lanyok akit erdekelnek irjon nyugodtan ☺
Holnap dob utcába keres hölgy v pár sportos 30-as pasit?
Megy ma valaki a dobba vagy a gloryba?
Szerdan mennenk a glory cafeba vagy a dob utcai szexmoziba ha lenne par vagy lany aki talalkozna!Varjukprivatban az uziket!
Szilveszterkor szóló fiatal srácnak hová érdemes mennie?

Ma meglátogattuk a helyet párként és szerintünk nagyon klassz hely, csak sajnos nem voltak lent párok, és nagyon kevesek voltak ! Bár ez lehet a rossz időpont választásnak volt köszönhető ! Viszont ha lenne bi hölgytagú pár akivel lemehetnénk, annak örülnénk !
Ma meglátogattuk a Glory Cafet párként és szerintünk nagyon klassz hely, csak sajnos nem voltak lent párok, és nagyon kevesek voltak ! Bár ez lehet a rossz időpont választásnak volt köszönhető ! Viszont ha lenne bi hölgytagú pár akivel lemehetnénk, annak örülnénk !