Most olvasom hogy mirol beszelgettek..
Hat ez a Glory Cafe majdhogynem itt van melettem!

Sziasztok!
Péntek illetve szombat estere keresem fiatal vagy idősebb szexcsatás páromat!
Pusziiii!
f.
Péntek illetve szombat estere keresem fiatal vagy idősebb szexcsatás páromat!

Pusziiii!
f.
akkor herpeszből és hpv-ből sem lesz hiány, gondolom

Glorys-lany, ma esetleg Glory Cafe?
Haho!
Ma valaki 5-6 korul Glory Cafe? Parok? Lanyok?
Ma valaki 5-6 korul Glory Cafe? Parok? Lanyok?
Sziasztok?péntek estefelé elmegyünk a párommal a dob utcai moziba.van kedve párnak csatlakozni egymás előtti szexhez?
Valaki leüritene ma délután, vagy este akár kocsiba. Hölgyet tamogatnék cserébe!!
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
ma estére keresünk utazni tudó pasit Pest megye Aszód mellet lakunk
kataeskrisztian@gmail.com
06702444175
pusszy:Kata és Krisztián
ma estére keresünk utazni tudó pasit Pest megye Aszód mellet lakunk
kataeskrisztian@gmail.com
06702444175
pusszy:Kata és Krisztián
Sziasztok!Tegnap a dob utcai moziban 16után voltam,keresném azt a kb 40es pasit aki ott volt!Ha Magadra ismersz és vagy az oldalon,írj légyszi!Köszi
Sziasztok szívesen ismerkednék párokkal lanyokkal ! Sportos pasi vagyok átlagon feülüli mérettel ! szabad vagyok és kötetlen ... smile privátba varom üzenetet
Na tessék látod minket mindenki ismer!!

sziasztok! 23-án szerintem ugy du 6 körül mi is lenézünk páromall

Szia. Szerintem én mentem oda hozzátok pont mielött mentetek. Egy másik párral ültetek a boxban? Valóban nem küldték el 10-kor a társaságot, bár én önként léptem a pálinkát kísérő zene váltás miatt.
Amúgy sztem kb 20-25-en voltunk.

micsoda oximoron
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2015. 10. 19. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet te voltál az egyik travi lány!!
Ha valóban ott voltál szombaton akkor kellene ismerj!!

Valaki ma este a gloryban?parok,biszex ferfiak?Elvezzunk eeste nyolctol biszex poyens pai var lent.Igenyeseket!
Nagyszerü minket ezen az oldalon sokan ismernek és mindig valós infókkal szolgáltunk! És hiába kötekedsz ami tény az tény mindenki maga győződhet meg Róla! Na sok sikert hozzá amit te állítasz senki nem erősitheti meg de a mienket mások is! Pl párok akik innen ott jártak ! Sőt az alábbi bejegyzések is minket igazolnak! És mi befejeztük!

Sziasztok!a párommal mi is tervezzük hogy hétvégén benézünk.irhatna hölgy is beszámolót az élményeiről vagy a hölgyeknek annyira nem jön be?
És még valami beszéltem a egyik ott lévő feltehetően tulaj Urral aki azt mondta azért vannak csak 22h-ig mert még nem kapták meg az engedélyt az éjszakai nyitva tartáshoz! Biztosan ő is hazudik!!