Csak minket zavar a GloryCafe házirendje?:
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
Kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan
Jon le ma valaki?
Ma 5 ora fele dob utca vagy 6 szoloban megyunk ferfi tagunk

Most esetleg pár jönne moziba?
Sziasztok...este jön pár Glory Café ba??
Sziasztok! Budapesti szexmoziba szeretnék ellátogatni. Keresek partnert ehhez közös farokveréshez. Csak a saját korosztályom érdekel, maximum 30 éves korig, vékony vagy sportos srácok. Estefelé 19-20 óra között érnék rá.
holnap 18tol bi pár lesz dob utcában esetleg ösze jöhetunk
Dob utca 13:00 - körül ma nyitva?Lesz lent valaki?
Hegedűsbe megy holnap valaki? Ott még nemm voltam, holnap fél6-6 körül, kora este lenézek. 18/4 farokkal, 2-3 menetre elég energiával szívesen futnék össze hölggyel, párral.
Halihó!
Vajon a Glory Cafe nyitva lesz 23-án?
Vajon a Glory Cafe nyitva lesz 23-án?
Ma 18:00-tól ellátogatunk alkalmi barátnőmmel a Dob utcába. Szívesen ismerkednénk párokkal,hölgyekkel.... Kukkolhatóak és benne vagyunk minden jóban!
40es ápolt,hiperaktív pasi kellemes mérettel (21/5cm) és 40es nagyon formás hölgy
40es ápolt,hiperaktív pasi kellemes mérettel (21/5cm) és 40es nagyon formás hölgy

Köszi.Közben megtaláltam a fbs oldalt....

Az volt,hogy nem volt semmi.Szó nem volt arról,hogy a hölgy bár mit is akart volna.Kicsi affektálás után leléptek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 08:11
Törölt felhasználó (1075712)

Tegnap délután lent voltam a dob utcában. Ott volt egy pár. A hölgy elég félős volt. Sajnos el kellett mennem egy fontos dolog miatt. Volt lent valaki? Elmesélnétek mi történt?
Tegnap délután lent voltam a dob utcában. Ott volt egy pár. A hölgy elég félős volt. Sajnos el kellett mennem egy fontos dolog miatt. Volt lent valaki? Elmesélnétek mi történt?
Sziasztok. Szombat este párhoz csatlakoznék. 37 éves, budapesti pasi vagyok.

már működik, igaz, nincs feltöltve teljesen...a facebookos oldal több infot tartalmaz
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 10. 05. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóljatok kérlek ha meglesz a honlap

Sziasztok!
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Köszönjük