A Dob utcában, az ominózus intézmény mellett egy igalomra vágyó nő hajlandó volna felugrani egy kis huncutkodás erejéig? Ipari környezet, csak te+én? Jelenleg is a közelben vagyok...
Várom pirvát jelentkezésedet! erotoman.daemon@gmail.com
Várom pirvát jelentkezésedet! erotoman.daemon@gmail.com

Szia! Du mikor ?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 09:08

Ma délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával.

Tegnapi mozi látogatásom alkalmával ujra elküldtem egy nyugger buzit miután kb 10 perce a sarkamra taposva követett... Komolyan mondom ennél szánalmasabb "faj" nincs a földön...
Nem tudom kinek mi a tapasztalata "ezekkel" kapcsolatban...?!?
Nem tudom kinek mi a tapasztalata "ezekkel" kapcsolatban...?!?
Ma délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával.

Üdv mindenki!
Ma este párokhoz csatlakoznék..valaki?
Ma este párokhoz csatlakoznék..valaki?
Ma delutan , este sok spermaval a Dob utcan leszek ....
Ismeros!:-(
Ott van kb 9 körül..
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2015. 06. 17. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb mikorra vagytok várhatóak!?
(Ez egy válasz Fazyka üzenetére (2015. 06. 17. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 17. szerda 14:24

Ma este 9 körül csinosan telt alkatú párommal leugranánk a dob utcai moziba egy alapos, kabinos cicifürdetésre...
Fiatal sexy csinos pár keres nézőt ma estére kis mértékben be is szálhat várunk lányt fiut de párt is
Sziasztok! Szombat estére a Dob utcaiba hölgyet és/vagy párt keresek. Privátban írj!
Mikor mentek le ?
Csütörtökön délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermáva.
Ma este 9 körül csinosan telt alkatú párommal leugranánk a dob utcai moziba egy alapos, kabinos cicifürdetésre...
pár keres párt mozira
Sziasztok! Ma valaki Budapesten eljönne szexmoziba?

Csütörtökön délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával

Kedves, ápolt párnál szopnék-nyalnék
Pár keres párt mozira ma fél hat körűl