Még nincs teljesen kész, de jó lett
Kicserélték a padokat, beraktak hátulra két kanapét, megújították a glory fülkéket és beraktak egy pofás, strapabíró swingerhintát is.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Hegedűsbe jön valaki?
Glory cafe Dec 9 en este 21 utan lesz valaki? privat -ban dumcsi
A Glory cafeban ki van írva, hogy a hely a biztonságos szexet preferálja. Ezért adnak óvszert a belépőhöz, és a gangbang bulik is azzal történnek. Persze a hölgyek, párok saját belátásuk szerint viselkednek, előfordul gumi nélküli akció. Minden vendég a saját döntéséért felelős. Az íratlan szabályok általában az ápoltság, udvariasság, a hölgyek, párok nem zaklatása erőszakos módon. És ha nemet mondanak, annak tudomásul vétele. Ezen kívül a telefon használatának korlátozása bizonyos helyekre fontos szabály lett.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:22

Sziasztok! Glory-ban szoktak gumival szopatni vagy ott minden natúrban megy? Meg múltkor valaki le írta az íratlan Glory szabályokat. de nem találom. Megosztaná velem újra valaki?
Ma este valahol?
A házirend fent van a Glory oldalán, olvasd el előtte! A két legfontosabb szabály: 1) Mielőtt bármit csinálsz kérdezel lehet-a (fülkénél kérdés nélkül átlógathatod, nem véletlenül vannak a túloldalt). 2) A nem az nemet jelent! Nem reklamálsz, nem vágsz pofákat, hanem illedelmesen elfogadod.
(Ez egy válasz FuckingIndie üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:22

Sziasztok! Glory-ban szoktak gumival szopatni vagy ott minden natúrban megy? Meg múltkor valaki le írta az íratlan Glory szabályokat. de nem találom. Megosztaná velem újra valaki?
Sziasztok. Hegedűsbe megyek szívesen kalandoznék párokkal.....
Milyen újdonságok lettek? Hogy képzeljük el most a termet?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 21:58

En voltam a hegedusbe , szerintem eleg jo lett , erdemes megnezni, remelem tobb par fog lejarni

En voltam a hegedusbe , szerintem eleg jo lett , erdemes megnezni, remelem tobb par fog lejarni

Glory cafe ma este pár?
Sziasztok!Volt már valaki a Hegedűsben amióta elkészültek a felújítással? Kíváncsiak vagyunk milyen változások lettek.
Vagy hegedűs? Elvileg kész van.
Ma valaki glory cafe?
Sziasztok! Dec 12-16 ig Pesten leszek,kanos pasikat keresek szex mozis kalandokhoz
Nem tudom, csak olvastam hogy kész van, nem voltam
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 9-10 körül tervezzük a lemenetelt a Hegedűsbe 2 igényes ferfi..holgy v pár jön le?
Na es milyen lett ??
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Már befejezték a felújítást.
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Egy óra múlva szopatnék a Királyban, valaki?