Sziasztok! Hasonlóan, a hely hangulata egyéni, de a higiénia nem az szint, amit mi is tolerálunk. Akkor már inkább a Paradise club, ott is volt sok nappali programunk, és nem kellett csalódnunk sem a helyben, sem a szolgáltatásban. Oda nem akar lenézni napközben valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 21. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 21. szerda 20:33
Törölt felhasználó (902281)
VIP

mi is igy voltunk! volt akivel lemenjünk,csak a retek,és a körülmény elvette a vágyainkat!
mi is igy voltunk! volt akivel lemenjünk,csak a retek,és a körülmény elvette a vágyainkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 21. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 21. szerda 19:20
Törölt felhasználó (913410)

De lefogunk még menni!!! Esetleg lenne pár aki lejönne velünk?
De lefogunk még menni!!! Esetleg lenne pár aki lejönne velünk?
Először mentünk le és számunkra picit erős volt első élménynek.... Egyetemen meg nem hiszem, hogy ezt kellene tanítani
Azonkívül szerintem jogunk van eldönteni, hogy kivel akarunk kapcsolatot létesíteni és nem pedig a hely határozza meg ezt! De ha lenne párod akkor lenne miről beszélni. Nem kell puffogni azért, mert valaki tetszik és nem kaphatod meg. Üdv a lány

Sziasztok!
27-én kedden megyünk a barátnőmmel a dob utcai moziba.
Kettő, fél három felé hányan szoktak lenni?
27-én kedden megyünk a barátnőmmel a dob utcai moziba.
Kettő, fél három felé hányan szoktak lenni?
Érdekesek vagytok!
Amikor az első alkalommal lejöttetek,ott voltam...Nem rángatta senki az ajtót,nyugodtan bezárkóztatok és nem volt ellenetekre,hogy rángattátok a farkamat.....Akkor most,hogy is van ez?
Mondjuk ígérgetni azt tudtok,betartani már kevésbé....Ha az ember "csak" hetero,és netán a csajodra kíváncsi,mindent elhárítotok,viszont Nektek ezernyi kívánságotok van másokkal szemben....
Vagy lehet,hogy még magatok sem tudjátok,mit is akartok?
Így nehéz lesz ismerkedni.....a szexmozi nem az a hely,ahol CSAK a saját akarat érvényesülhet....
Sajnos ezt az egyetemen nem tanítják,majd rájöttök....
Pedig helyesek vagytok,csinos a barátnőd és a műsorotok is nagyon izgalmas volt!
Nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 19. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 19. hétfő 10:12
Amikor az első alkalommal lejöttetek,ott voltam...Nem rángatta senki az ajtót,nyugodtan bezárkóztatok és nem volt ellenetekre,hogy rángattátok a farkamat.....Akkor most,hogy is van ez?
Mondjuk ígérgetni azt tudtok,betartani már kevésbé....Ha az ember "csak" hetero,és netán a csajodra kíváncsi,mindent elhárítotok,viszont Nektek ezernyi kívánságotok van másokkal szemben....
Vagy lehet,hogy még magatok sem tudjátok,mit is akartok?
Így nehéz lesz ismerkedni.....a szexmozi nem az a hely,ahol CSAK a saját akarat érvényesülhet....
Sajnos ezt az egyetemen nem tanítják,majd rájöttök....
Pedig helyesek vagytok,csinos a barátnőd és a műsorotok is nagyon izgalmas volt!
Nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 19. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (913410)

Nekünk sincs túl jó tapasztalatunk. Nem lehet nyugodtan félrevonulni. Az ajtót rángatták... Követnek mint a zombik. Aki elsőre lemegy azt egyből elijesztik. Pedig mi élveznénk ha néznek, esetleg még benne is lennénk 1-2 dologban, de így egy életre elment a kedvünk. Nem érzi magát "biztonságban" az ember ott.
Üdv.: Andy
Te nagyon igényes!
Ha még egyszer sem voltál ilyen helyen - mert ugye nem? - akkor honnan veszed a bátorságot,hogy másokat becsmérelj? Egy-két tahó biztosan előfordul a Te nagyon igényes,szuper köreidben is valószínű,mint mindenhol a világban....
És ha már homoszexuálisokat keresel - az adatlapodon van - akkor ide nyugodtan mehetsz,mert vannak azok is.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 16. péntek 23:30
Ha még egyszer sem voltál ilyen helyen - mert ugye nem? - akkor honnan veszed a bátorságot,hogy másokat becsmérelj? Egy-két tahó biztosan előfordul a Te nagyon igényes,szuper köreidben is valószínű,mint mindenhol a világban....
És ha már homoszexuálisokat keresel - az adatlapodon van - akkor ide nyugodtan mehetsz,mert vannak azok is.....

Törölt felhasználó (914354)

Kurvára igénytelenek kell lennie annak,aki ilyen helyre elmegy még csak egyszer is

Érdekes... Akkor mi a probléma azzal,hogy mások is kíváncsiak???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 17. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 17. szombat 09:39
Törölt felhasználó (764912)

Te biztosan tudod,hol kezdődik az igénytelenség,az viszont nem jutott eszedbe,hogy azért megy el oda valaki,mert kiváncsi?
Nekünk sincs túl jó tapasztalatunk. Nem lehet nyugodtan félrevonulni. Az ajtót rángatták... Követnek mint a zombik. Aki elsőre lemegy azt egyből elijesztik. Pedig mi élveznénk ha néznek, esetleg még benne is lennénk 1-2 dologban, de így egy életre elment a kedvünk. Nem érzi magát "biztonságban" az ember ott.
Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 17. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 17. szombat 09:39

Te biztosan tudod,hol kezdődik az igénytelenség,az viszont nem jutott eszedbe,hogy azért megy el oda valaki,mert kiváncsi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Kurvára igénytelenek kell lennie annak,aki ilyen helyre elmegy még csak egyszer is

örülök,hogy leigénytelenitettél elsőre,és láthatatlanul.Biztos te szartad spanyol viaszt!!,de már nem éltem hiába ,mert találkoztam egy olyan emberrel mint te!

Igazad van,főleg,ha azt mondják,hogy mennyire jó!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 16. péntek 22:59

VIP

Szia!Melegek háza!Nem tudtunk a párral félre vonulni,hogy ne szakitsánk ránk az ajtót,és hogy egy kéz ,vagy farok ne nyúljon be a sőtét lyukon.Olyan volt mint egy horrorfilm bezárkóztál,és jöttek a zombik,mindenáron elakartak ragadni,na ott vége is volt a félre vonulásunknak.
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt.A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy ,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt.A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy ,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét
Szia!Melegek háza!Nem tudtunk a párral félre vonulni,hogy ne szakitsánk ránk az ajtót,és hogy egy kéz ,vagy farok ne nyúljon be a sőtét lyukon.Olyan volt mint egy horrorfilm bezárkóztál,és jöttek a zombik,mindenáron elakartak ragadni,na ott vége is volt a félre vonulásunknak.
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 16. péntek 20:14
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi egyszer voltunk,soha többé.....
Mi egyszer voltunk,soha többé.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 16. péntek 19:54
VIP

Csak pasik lesznek mehetsz
Csak pasik lesznek mehetsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 16. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 16. péntek 19:19
Törölt felhasználó (909129)

Holnap de.Bi Pár vagy Lány . esetleg Pasi megy a dob utcába .
Kipróbálnám még nem voltam
Irj
kisdavid449@gmail.com
Irj
kisdavid449@gmail.com
Holnap de.Bi Pár vagy Lány . esetleg Pasi megy a dob utcába .
Irj
kisdavid449@gmail.com
Irj
kisdavid449@gmail.com
életem 2. legutálatosabb helye!válaszolok privátban!