Szia! Köszönöm!
Lehet, hogy jövőhét végén ellátogatunk valamelyikbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 08:51

Törölt felhasználó (922332)

Szia! Teljesen rendben van. Leginkább fiúk járnak délután, nekik szól a meleg film vetítés. Hetero filmek nyitástól du. 4-ig mennek. Ettől függetlenül rugalmas a hely. A gond itt is az, mint sok helyen, hogy nincsen kialakult rutin a pároknál úgy, mint a törzsvendégek esetében. Ezen pedig csak az érdeklődő közönség tud változtatni

Nem nem mennek annyiert haza de tudod az emberek I nen is jarnak szabira
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 17:30
Törölt felhasználó (104575)

Egy szexmozi kedvéért hazajönnél Magyarországra ?
Egy szexmozi kedvéért hazajönnél Magyarországra ?
(Ez egy válasz megbeszeljuk üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 17:25

Sziastok
Valaki megtudna nekem mondani hogy miskolcon van ez a sexmozi?
Sziastok
Párhoz csatlakoznék Akár csak a Férfi örömére! Élvezésig szopnám a párja elött, vagy Ő engem!Ha igény van a hölgy örömére is lennék!
bidavidka@gmail.com
bidavidka@gmail.com
sziasztok! ti hova szoktatok járni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 08:51
Törölt felhasználó (922332)

Szia! Teljesen rendben van. Leginkább fiúk járnak délután, nekik szól a meleg film vetítés. Hetero filmek nyitástól du. 4-ig mennek. Ettől függetlenül rugalmas a hely. A gond itt is az, mint sok helyen, hogy nincsen kialakult rutin a pároknál úgy, mint a törzsvendégek esetében. Ezen pedig csak az érdeklődő közönség tud változtatni

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 11. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 11. vasárnap 07:05

Törölt felhasználó (938791)

Sziasztok!
Azt olvastam a dob utcai mozitól talán jobb a király utcai (meghittebb)
https://sites.google.com/site/szexmozi/kir%C3%A1lyu.72.
Tud valaki véleményt? Köszi!

Sziasztok!

Sziasztok.
Esetleg valaki megy most a dob.u-i moziba?
Fél óra és ott leszek...
Esetleg valaki megy most a dob.u-i moziba?
Fél óra és ott leszek...
ebbol a programbol lett valami?
erdekelne milyenek a delutanok ebben a moziban..
kik jarnak? milyen korosztaly, stb (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 07. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 07. szerda 10:22

kik jarnak? milyen korosztaly, stb (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 07. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21503)

Jövő csütörtökön 16-17 óra között a Dob u-i moziba mennénk. Csajom több pasit is szopna! Fiatalokat!
bővebben?
(Ez egy válasz yoyo31 üzenetére (2015. 01. 05. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 05. hétfő 18:04

Szerinted???? 5 perce sem voltam lent... Ès....megvolt a halvány őszi rózsa.. Pl
Sziasztok, holnap ellátogatnék a Dob utcába. 21 éves heteró srác. Valaki csatlakozna?
Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna ma este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

Kedves, csinos lánnyal ismerkedne kényeztetni és masszírozni imádó pasi. Küldj privit, ha van kedved beszélgetni

Jövő csütörtökön 16-17 óra között a Dob u-i moziba mennénk. Csajom több pasit is szopna! Fiatalokat!
Szerinted???? 5 perce sem voltam lent... Ès....megvolt a halvány őszi rózsa.. Pl
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2015. 01. 05. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Már megèrte lejönni...

Haliho.. Ma valaki, valakik? Dob utca?Csatlakoznèk.