valaki ma este dob utca sex klubba ki megy?fiuk lányok
Ma megy valaki 5-6 között valamelyik moziba?
Ha senki nem jön akkor én sem megyek egyedül nem olyan jó

Ma valaki a dob utcába tervez lemenni?
bárki jöhet csak puncia legyen ettöl lesz ez spontán és meglepő.

Lányok gyertek tök jó lesz és sexi

nem csak nö jöhet szoba
en nem? mennék...csinalnam vegig.-
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 23:15
Törölt felhasználó (923054)

csak hölgyek

csak hölgyek

én ott leszek 16:30 tól az biztos
ha csak szopni szeretnél akkor gyere de mellém is belehet ülni egy közös masztira vagy szexre.
holnap 4 és 6 között a király utcaban leszek a gloryholban h valaki csatlakozna (hetero vagyok csak nöket várok 18-90 között.
holnapra keresek nöi társaságot mozizáshoz :p
Aki szeretne hogy leszopjam (anyagiaktol mentesen) a király u 72 szexmoziban az Jöjjön le ma delutan 5 órára
én a gloryhole kabinban leszek
)) párom felveszi ahogy csinálom neked csak a farkad fog latszodni. Várlak sok szeretettel 203231988 csok Niki
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 11. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 11. csütörtök 13:52

Törölt felhasználó (935669)

Sziasztok holnap (péntek, dec. 12.) kb. 5-tol 6-ig lenn leszek a Király utca 72. Szexmoziban a gloryhole kabinban. Varom a batrakat oda hogy megszopassanak (vegig, szajba). A párom velem lesz a kabinban es felveszi az egeszet, értelemszerűen Neked csak a farkad fog latszodni. 18 éves vagyok, kepeket találsz rólam a tarskeresos adatlapomon. Ha meg szeretnel győződni rola hogy valoban lany vagyok es nem potyára jönnél le akkor hívj fel nyugodtan a 203231988 számon. A dolognak anyagi vonzata nincs csak a mozibelepot kell kifizetned (800 ft). Csok a gecis farkadra!
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

Szia, mentek Ti is ma?

Szia, ha jó lenne az enyém akkor én mennék lehet egy menetre..
leborotváljam csupaszra vagy izgibb ha kicsit szőrös?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 11. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 11. csütörtök 13:52

Törölt felhasználó (935669)

Sziasztok holnap (péntek, dec. 12.) kb. 5-tol 6-ig lenn leszek a Király utca 72. Szexmoziban a gloryhole kabinban. Varom a batrakat oda hogy megszopassanak (vegig, szajba). A párom velem lesz a kabinban es felveszi az egeszet, értelemszerűen Neked csak a farkad fog latszodni. 18 éves vagyok, kepeket találsz rólam a tarskeresos adatlapomon. Ha meg szeretnel győződni rola hogy valoban lany vagyok es nem potyára jönnél le akkor hívj fel nyugodtan a 203231988 számon. A dolognak anyagi vonzata nincs csak a mozibelepot kell kifizetned (800 ft). Csok a gecis farkadra!
Sziasztok, ma életemben először mennék a dob utcai szexmoziba, körülnézni, masztizni egy jót de párhoz vagy másokhoz is szívesen csatlakoznék aki szereti a kis kb. 10 centis farkat.
valaki?

Sziasztok! Ma este lemegyek a dob utcai moziba most a pàrom nélkül. Sajnos nem mint ha sokat szàmitana mert akàrhànyszor voltunk és ki is irtuk pàrokkal nem talàlkiztunk. Esetleg ha ma lenne jelentkező szivesen kukkolnàk szimpatikus pàrt diszkréten. Szimpàtia esetén szivesen teljesíteni vàgyakat mind 2 félnek. De kivàncsi kezdő fiúval is szivesen masztiznék egy közöset ez màr régi vàgyam és fantàziàm de eddig még semmi bi kaland nem jött össze...