Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben tudok utazni
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Ma olyan 4-5 közötti kezdéssel ellátogatok a Dob utcai moziba, párok lányok férfiak társaságát szívesen fogadom
végig nézném szeretkezésed hatvanas pasi vagyok 06 70 5115 777
Sziasztok nem lenne kedve valakinek most talalkozni es ....!! Bp. és környékén.
Sziasztok!Csütörtök du érdemes lenézni?Kiváncsi,ápolt srác vagyok 20/6-os mérettel!
Ma délután valaki Dob utca?
Ma esetleg érdemes lesz lenézni? Szívesen lemennék ha jelezne egy pár, akik biztosan lemennek. Akár akkor is, ha nem keresnek beszállót, csak beszélgetnének, esetleg behívnának, hogy nézhessem õket.
Üdv este érdemes lenézzni Lányok Párok????
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Vasárnap estére keresünk utazni tudó kellemes mérettel rendelkező /min 17cm)pasit pasikat helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk.egy tabu van a popó szex csak komoly pasik jelentkezését várjuk
06705916185
kataeskrisztian@gmail.com
06705916185
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Vasárnap estére keresünk utazni tudó kellemes mérettel rendelkező /min 18cm)pasit pasikat helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk.egy tabu van a popó szex csak komoly pasik jelentkezését várjuk max 3 pasi jöhet szóba
06705916185
06705916185
Jön esetleg ma valaki 7 óra után dob utcába? Lányok párok férfiak?
PARTNERT KERESEK HÉTVÉGÉRE MOZI SZAUNA LÁTOGATÁSRA PESTEN, PÉNTEK,SZOMBAT.
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Sziasztok szombaton 21-én szívesen áldoznák a szex oltárán egy kedves hölggyel vagy szimpatikus párral

Sziasztok,holnap délután dob utca 2-3h kőrul
Sziasztok.Korban,alkatban hozzánk hasonló párral,szívesen el látogatnánk szombat este(feb.21)szexmoziba.Üzit privibe várjuk.
sziasztok
volna kedve vkinek-vkiknek találkozni ill együtt menni?
volna kedve vkinek-vkiknek találkozni ill együtt menni?
Kedves Párok!
Szívesen látogatnánk el egy szexmoziba, kedves párral... semmi konkrét szexuális elképzelés... csak egy szexmozi látogatás 4-esben többi alakul. Mivel messze lakunk így Nem szívesen jönnénk haza egy ilyen este után. Párok valami ötlet??
Szívesen látogatnánk el egy szexmoziba, kedves párral... semmi konkrét szexuális elképzelés... csak egy szexmozi látogatás 4-esben többi alakul. Mivel messze lakunk így Nem szívesen jönnénk haza egy ilyen este után. Párok valami ötlet??
pénteken vagy szombaton mennék moziba. lesz ott nő/pár akihez csatlakozhatnék? első alkalmam lenne
Egy párral szívesen el látogatnék egy moziba ! Még soha nem voltam , de a nagy farkincámat szívesen be vezetném egy kis mozis élménybe .