Az mit jelent, hogy nem tolongtak? Ti voltatok az egyedüli pár? nő meg egy se, ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 11. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 11. péntek 16:17
Törölt felhasználó (735671)

voltunk csutörtökön de sajna a párok nem tolongtak, igaz volt részünk egy élő film forgatáson
voltunk csutörtökön de sajna a párok nem tolongtak, igaz volt részünk egy élő film forgatáson
Sziasztok! Mikor mentek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 10. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 10. csütörtök 11:31
Törölt felhasználó (735671)

ma valaki a dob u maziba ??
ma valaki a dob u maziba ??
Sziasztok keresek part lány esetleg pasit aki elvinne a dobó moziba előre is koszonom belőle uzit kérnek
Sziasztok ma este a dob utcai moziba este valaki?
Milyen film forgatás? Gangbang?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 06. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 06. vasárnap 19:41
Törölt felhasználó (918368)

Sziasztok! Csütörtökön megy valaki a Dob utcába a szexfilm forgatásra? Párok, lányok írjanak. 18-22 éves pár vagyunk.
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok! Csütörtökön megy valaki a Dob utcába a szexfilm forgatásra? Párok, lányok írjanak. 18-22 éves pár vagyunk.
Sziasztok mi egy 25/34 pár vagyunk pest megye Aszód mellet lakunk ma estére keresünk pasit 3.nak csak a hölgy örömére helyünk van utazni nem tudunk kataeskrisztian@gmail.com 06705916185 ha nem vesszük fel vagy ki van kapcsolva akkor hivjatok késöbb
Sziasztok. Mikorra kerestek hova? Én 33 éves 181/78 sportos pesti srác vagyok... idekuld32@gmail.com
Sziasztok 25/34 pár vagyunk nagy farku pasit keresünk magunk mellé a hölgy örömére vagy párokat egymáselötti szexre illetve nöi bi,és orál párcserében benne vagyunk elsö talikor pestmegye Aszod környékén lakunk 06705916185
Sziasztok!
A masik keresötökre mar irtam... de ez a tema is erdekel. Söööööt öszinten szolva sokkal izgalmasabb mint a 3-s szex...
Üdv.Zsolt
A masik keresötökre mar irtam... de ez a tema is erdekel. Söööööt öszinten szolva sokkal izgalmasabb mint a 3-s szex...
Üdv.Zsolt
Tegnap előtt du. 3 körül levittem egy hölgy ismerősömet a dob utca moziba. Még soha nem volt ilyen helyen, sőt még soha nem volt egyszerre több pasival. Nagyon izgult, hogy mi lesz, de rászánta magát, mert izgatta a dolog. Mikor leértünk, senki nem volt ott. Csak mi ketten. Beültünk a kanapés mozirész utolsó sorába. Mondtam neki, hogy vegye le a felsőt. Meg is tette. Elé álltam és kivettem a farkam. Ő ült és már szopta is. Közben a mellét fogdostam. Nem telt el 1 perc sem, mire egy pasi lépett be. Látta mi folyik. Rögtön elővette és elkezdte verni. A lánynak nem kellett könyörögnöm. Azonnal elkezdte szopni a pasit. Felváltva szopattuk és ujjaztuk a pináját. Nagyon lucskos volt. Ez így ment néhány percig mire egy újabb pasi jött. Őt is szopta. Aztán jött még 2. Azokat is. Ekkor már 5 faszt szopott. Azt sem tudta melyiket vegye be. Kérdeztem őket, hogy van-e náluk gumi. Senkinél nem volt. Az egyik felment és hozott, de sajnos dugni csak ő akart. Baszta is legalább 30 percig. (ezúton is köszi neki) A többiek csak szopatták. A egyik pasi kb 15 másodperc után beleélvezett a szájába smile Nem sokáig bírta. Sajnos csak ennyien voltak ott. Mikor eljöttünk, azt mondta: iszonyatosan tetszett és élveztem nagyon, nem bántam meg, hogy lejöttem. Legközelebb is jöjjünk, de remélem sokkal többen lesznek. Reméljük legközelebb valóban sokkal többen lesznek. Ő legalább 15 pasit szeretne. De lehet több is. Nemsokára újra megyünk. Ja még valami. Volt lent még két pasi, de azok olyan balfaszok voltak, hogy oda sem mertek jönni. Csak lestek és simogatták a gatyájukat. Nem értettük, hogy mi a fasznak jönnek le az ilyenek. Na mindegy. Nemsokára újra megyünk. Aki nem szeretne lemaradni, privibe adjon tel.számot.
mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellet lakunk és pasikat keresünk helyünk van de utazni nem tudunk ma estére szeretnénk egy pasit 06705916185 csak komolyak
És volna aki elkisérne ?
Sziasztok pénteken pesten járok melyik mozit ajánlanátok?
Jelentkeznek!

Sziasztok 25/34 pár vagyunk nagy farku pasit keresünk magunk mellé a hölgy örömére vagy párokat egymáselötti szexre illetve nöi bi,és orál párcserében benne vagyunk elsö talikor pestmegye Aszod környékén lakunk 06705916185
Szia judit szivesen tartok veletek