Tegnap előtt du. 3 körül levittem egy hölgy ismerősömet a dob utca moziba. Még soha nem volt ilyen helyen, sőt még soha nem volt egyszerre több pasival. Nagyon izgult, hogy mi lesz, de rászánta magát, mert izgatta a dolog. Mikor leértünk, senki nem volt ott. Csak mi ketten. Beültünk a kanapés mozirész utolsó sorába. Mondtam neki, hogy vegye le a felsőt. Meg is tette. Elé álltam és kivettem a farkam. Ő ült és már szopta is. Közben a mellét fogdostam. Nem telt el 1 perc sem, mire egy pasi lépett be. Látta mi folyik. Rögtön elővette és elkezdte verni. A lánynak nem kellett könyörögnöm. Azonnal elkezdte szopni a pasit. Felváltva szopattuk és ujjaztuk a pináját. Nagyon lucskos volt. Ez így ment néhány percig mire egy újabb pasi jött. Őt is szopta. Aztán jött még 2. Azokat is. Ekkor már 5 faszt szopott. Azt sem tudta melyiket vegye be. Kérdeztem őket, hogy van-e náluk gumi. Senkinél nem volt. Az egyik felment és hozott, de sajnos dugni csak ő akart. Baszta is legalább 30 percig. (ezúton is köszi neki) A többiek csak szopatták. A egyik pasi kb 15 másodperc után beleélvezett a szájába smile Nem sokáig bírta. Sajnos csak ennyien voltak ott. Mikor eljöttünk, azt mondta: iszonyatosan tetszett és élveztem nagyon, nem bántam meg, hogy lejöttem. Legközelebb is jöjjünk, de remélem sokkal többen lesznek. Reméljük legközelebb valóban sokkal többen lesznek. Ő legalább 15 pasit szeretne. De lehet több is. Nemsokára újra megyünk. Ja még valami. Volt lent még két pasi, de azok olyan balfaszok voltak, hogy oda sem mertek jönni. Csak lestek és simogatták a gatyájukat. Nem értettük, hogy mi a fasznak jönnek le az ilyenek. Na mindegy. Nemsokára újra megyünk. Aki nem szeretne lemaradni, privibe adjon tel.számot.
mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellet lakunk és pasikat keresünk helyünk van de utazni nem tudunk ma estére szeretnénk egy pasit 06705916185 csak komolyak
És volna aki elkisérne ?
Sziasztok pénteken pesten járok melyik mozit ajánlanátok?
Jelentkeznek!

Sziasztok 25/34 pár vagyunk nagy farku pasit keresünk magunk mellé a hölgy örömére vagy párokat egymáselötti szexre illetve nöi bi,és orál párcserében benne vagyunk elsö talikor pestmegye Aszod környékén lakunk 06705916185
Szia judit szivesen tartok veletek
ment a válasz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 26. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 26. csütörtök 16:16
Törölt felhasználó (88044)

Sziasztok!!! Érdeklődnék hogy mi van ott a Dob utcában ,milyen lehetőségek vannak ,mit lehet ott csinálni??
Menyi a beugró ? Mik a tapasztalatok??
Köszönöm!!
Köszönöm!!
Sziasztok!!! Érdeklődnék hogy mi van ott a Dob utcában ,milyen lehetőségek vannak ,mit lehet ott csinálni??
Köszönöm!!
Köszönöm!!
szívesen mennék veled!
Szivesen csatlakoznék párokhoz...
Milyen jellegűt és mikorra?

Jelen
Csatlakoznek szexmoziban vagy máshol parokhoz. Bi alapon.
kisdavid449@gmail.com
kisdavid449@gmail.com

csajok párok vki ma lejön dob utcába?
Ma estére lesz hölgy vagy pár a moziban? Ki megy?
Mi meg korábban voltunk bent.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 14. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 14. szombat 21:14
Törölt felhasználó (752077)

Sziasztok!Dob utcai moziba tartunk,kb. 30 perc múlva ott is vagyunk.Ápolt,pár esetleg lány közeledését,örömmel fogadnánk
Akkor végülis mikor érdemes lemenni?
Sziasztok!10-11 körül szívesen ismerkednék lent egy párral vagy hölgyel
Ha érdekel privizz!