Készül ma valaki valamelyik moziba?
Kedden 19 óra után Glory cafe!

Erre én is kíváncsi lennék! Dob utca vagy Glory valaki? (Pár, lány, hölgy?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 21. hétfő 08:22
Törölt felhasználó (1451422)

sziasztok megy ma valaki szex moziba?
sziasztok megy ma valaki szex moziba?
Sziasztok!
Ma megint megyünk a késő délutáni,kora esti órákban a Dob utcai moziba...
Ma megint megyünk a késő délutáni,kora esti órákban a Dob utcai moziba...

Sziasztok. Lány, vagy pár elkísérne ma este a Gloryba?
A glory cafeban lyukon keresztül ismerkednék nőkkel.
Sziasztok!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatásához/utazáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, Hetero pasiként!Miskolc - Bp. közötti vonalon!Rólam bővebben az adatlapomon!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatásához/utazáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, Hetero pasiként!Miskolc - Bp. közötti vonalon!Rólam bővebben az adatlapomon!
Valaki a Dob utcaiba megy ma?
Valaki készül most moziba?
Nem kell ezzel foglalkozni,inkább gyertek szexmozizni,meg glory cafezni!
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 08. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 15. kedd 10:38

Sziasztok!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a fórum téma leírását amiben szerepel a HOVA?MIKOR? és utána rohadtul ne szarjon bele mások szórakozásába!!!
Kurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a fórum téma leírását amiben szerepel a HOVA?MIKOR? és utána rohadtul ne szarjon bele mások szórakozásába!!!
Kurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok!
Sziasztok!
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy Bailey's-re, ha így esetleg emlékeztek!
Ha ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok
Szerintem ma is lemegyek, addig összebeszélhetnénk, hogy mikor
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy Bailey's-re, ha így esetleg emlékeztek!
Ha ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok

Sziasztok!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, hetero pasiként!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, hetero pasiként!
Kedden 19 óra után Glory! Mary
Valaki megy most a Hegedűsbe?
Valaki szopatna ma a Királyban, vagy a Hegedűsben 45 éves korig?
Sziasztok! Fiatal ROMA lányokkal ismerkednék! Írjatok bátran!
Gloryban szinte teltház, vegyesen