Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a
Kurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a
fó
leírását amiben szerepel a HOVA?MIKOR? és utána rohadtul ne szarjon bele mások szórakozásába!!! alf
ru alf
m alf
témaKurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
Sziasztok!
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy
Ha ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok
Szerintem ma is lemegyek, addig összebeszélhetnénk, hogy mikor
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy
Ba
's-re, ha így esetleg emlékeztek! alf
il alf
eyHa ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok
Szerintem ma is lemegyek, addig összebeszélhetnénk, hogy mikor
Sziasztok!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, hetero pasiként!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, hetero pasiként!
Kedden 19 óra után Glory! Mary
Valaki megy most a Hegedűsbe?
Valaki szopatna ma a Királyban, vagy a Hegedűsben 45 éves korig?
Sziasztok! Fiatal ROMA lányokkal ismerkednék! Írjatok bátran!
Gloryban szinte teltház, vegyesen
Mesélne priviben , hogy van a dob ucai moziban?
Valaki szopatna ma reggel?
Hegedűsbe megy ma este valaki?
Sziasztok!
Lányok, párok gloryba jön valaki?
Lányok, párok gloryba jön valaki?
Glory
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 09. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 09. szerda 23:36
Törölt felhasználó (1508282)
Sziasztok! Hétfő este a Dob vagy a Glory népesebb?
Sziasztok! Hétfő este a Dob vagy a Glory népesebb?
Szerdán valamelyik moziban 14-15 óra környékén tervezi hölgy vagy pár a látogatást?
Szerdán kora délután ellátogatok a glory. ba. Szopatnék.
Kedden 19 óra után Glory! Ápolt és tettre kész pasikat várok! Mary
Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz
Valaki ma reggel?

vazelinator

Mancika