Sziasztok.
Péntek estére keresek egy párt vagy hölgyet kellemes programra. Akár a Dob utcai moziba, akár a glory caféba is mehetünk, vagy akár ott is találkozhatunk. Kölcsönös szimpátia esetén, diszkrét helyem lenne Ráckevén.
Csak akik komolyan gondolják. Részleteket beszéljük meg privátba.
Péntek estére keresek egy párt vagy hölgyet kellemes programra. Akár a Dob utcai moziba, akár a glory caféba is mehetünk, vagy akár ott is találkozhatunk. Kölcsönös szimpátia esetén, diszkrét helyem lenne Ráckevén.
Sziasztok holnap a dob utcai moziba szopatnék,kedves torkos bárkit nyitás után kettő óra körül vagy öt óra után

Sziasztok.
Na szombat este megvolt a "nagy" buli a dob utcában.2-3 lézengő és 2 idősebb pár,abból az egyik hollandok voltak.Kicsit korán érkeztünk,így átnéztünk a Glory Cafeba,hátha jobb lesz a felhozatal....Meg kell mondjam,katasztrófa!A hely aránylag jó lenne,elég kultúrált és tiszta is,de a társaság...
Már a bejárat előtt is csalódás volt,ahogy mustrálgatták a frissen érkezőket az ott lévő "tenyészbikák".Feszengve,hangoskodva mutatván,hogy ők itt a HMCS.Én úgy gondolom,ha törzsvendég vagyok 1 ilyen helyen,akkor az újakat nem elijesztem az ilyen viselkedéssel,hanem inkább megpróbálok segíteni,oldani a gátlásait,stb.
Részünkről maradunk továbbra is a megszokott Dob utcai moziban.Lehet,hogy kisebb és nem annyira igényes mint a Glory,de ott legalább azzal az 1-2-3 emberrel is jól tudjuk magunkat érezni.
Már a bejárat előtt is csalódás volt,ahogy mustrálgatták a frissen érkezőket az ott lévő "tenyészbikák".Feszengve,hangoskodva mutatván,hogy ők itt a HMCS.Én úgy gondolom,ha törzsvendég vagyok 1 ilyen helyen,akkor az újakat nem elijesztem az ilyen viselkedéssel,hanem inkább megpróbálok segíteni,oldani a gátlásait,stb.
Részünkről maradunk továbbra is a megszokott Dob utcai moziban.Lehet,hogy kisebb és nem annyira igényes mint a Glory,de ott legalább azzal az 1-2-3 emberrel is jól tudjuk magunkat érezni.
Szia. Ismerkedésről és szexről szól. Ha egyedül mész, akkor másokhoz tudsz csatlakozni, ha partnerrel érkezel, akkor természetesen fontosabb személy vagy!
Gyere ma 19 után, megmutatom a lehetőségeket!
(Ez egy válasz Gábor1994 üzenetére (2017. 08. 22. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 22. kedd 15:15

Sziasztok! 24 éves Bp-i srác vagyok és gondolkozom azon hogy lemegyek a Glory Cafeba. Tudnátok nekem mesélni hogy ott miről szól a dolog? Kicsit bemutatni a helyet? Magamban érdemesebb lemenni vagy esetleg egy hölgy pertnerrel?
Párkapcsolatban élek viszont érdekelne a dolog
Köszönöm a válaszokat előre is!

Sziasztok! 24 éves Bp-i srác vagyok és gondolkozom azon hogy lemegyek a Glory Cafeba. Tudnátok nekem mesélni hogy ott miről szól a dolog? Kicsit bemutatni a helyet? Magamban érdemesebb lemenni vagy esetleg egy hölgy pertnerrel?

Készül ma valaki valamelyik moziba?
Kedden 19 óra után Glory cafe!

Erre én is kíváncsi lennék! Dob utca vagy Glory valaki? (Pár, lány, hölgy?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 21. hétfő 08:22
Törölt felhasználó (1451422)

sziasztok megy ma valaki szex moziba?
sziasztok megy ma valaki szex moziba?
Sziasztok!
Ma megint megyünk a késő délutáni,kora esti órákban a Dob utcai moziba...
Ma megint megyünk a késő délutáni,kora esti órákban a Dob utcai moziba...

Sziasztok. Lány, vagy pár elkísérne ma este a Gloryba?
A glory cafeban lyukon keresztül ismerkednék nőkkel.
Sziasztok!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatásához/utazáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, Hetero pasiként!Miskolc - Bp. közötti vonalon!Rólam bővebben az adatlapomon!
Swinger klub, szexmozi, Glory hole közös látogatásához/utazáshoz keresem, ilyen érdeklődésű Lányok/Párok társaságát, Hetero pasiként!Miskolc - Bp. közötti vonalon!Rólam bővebben az adatlapomon!
Valaki a Dob utcaiba megy ma?
Valaki készül most moziba?
Nem kell ezzel foglalkozni,inkább gyertek szexmozizni,meg glory cafezni!
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 08. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 15. kedd 10:38

Sziasztok!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a fórum téma leírását amiben szerepel a HOVA?MIKOR? és utána rohadtul ne szarjon bele mások szórakozásába!!!
Kurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
A "kedves" moderátornak üzenem,aki 1 hét tiltást adott "társkeresés" indokkal,hogy legközelebb vegye fel a rohadt szemüvegét,olvassa el a fórum téma leírását amiben szerepel a HOVA?MIKOR? és utána rohadtul ne szarjon bele mások szórakozásába!!!
Kurva régen vagyok regisztrálva a G.G.-n,de ilyet még 1 moderátorral sem tapasztaltam!!! Nem 1-2 alkalommal fizetttem a VIP tagságért is,de ezek után a nagy lóf..szt!!!
Ja és nyugodtan lehet tiltani,mert leírtam a véleményem,mely romboló kritika az oldal számára!!!!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok!
Sziasztok!
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy Bailey's-re, ha így esetleg emlékeztek!
Ha ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok
Szerintem ma is lemegyek, addig összebeszélhetnénk, hogy mikor
Tegnap este 9 körül érkezett egy pár a Gloryba, Nektek írok most!
Sajnálom, hogy 1-2 fura humorú vendég miatt végül szex nélkül távoztatok, mert úgy érzem, hogy nagyon is megvolt a kémia a hölggyel!
Én fehér ingben és sötétkék farmerban voltam, és meghívtam a hölgyet egy Bailey's-re, ha így esetleg emlékeztek!
Ha ezt olvassátok, kérlek írjatok privátban itt, és hozzunk össze valamit akár a Gloryban, akár Nálatok