Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 361 362 363 364 365 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4311   2018. 08. 14. kedd 19:48
t-omi-boy t-omi-boy
Meddig lehet menni a glóryba mert lehet hogy le vinnek egy fiatal spinét
#4310   2018. 08. 14. kedd 19:40
X Törölt felhasználó (997942)
Várjuk a Gloryban a hölgyeket, párokat smile
#4309   2018. 08. 14. kedd 19:13
Nna, én itt vagyok. Nők, párok hol vagytok??
#4308   2018. 08. 14. kedd 17:51
Fél órán belül a Gloryban leszek, PÁROK, SZÓLÓ HÖLGYEK gyertek! Legalább egy 18/4 potens farok lesz lent wink
#4307   2018. 08. 14. kedd 15:40
Gloryba tervezi ma szóló lány, hölgy vagy pár a látogatását? 18/4 farokkal állnék rendelkezésedre/rendelkezésetekre smile
#4306   2018. 08. 14. kedd 09:49
lyáhim lyáhim
Dob u ba ..párral taliznék...
#4305   2018. 08. 13. hétfő 23:46
X Törölt felhasználó (3059552)
Ez volt vasárnap? Mesélj...
#4304   2018. 08. 13. hétfő 23:45
X Törölt felhasználó (3059552)
Én nemrég voltam, elég gyenge este volt. A gangbangre várakozott egy kiéhezett falka, késett a csaj, aztán elég nagy tülekedéssel neki is estek. Mondjuk főleg fiatalok voltak a farkalók, így ez a része nem volt nagyon gáz a dolognak, azt hittem tele lesz kókadt pöcsű pocakos papákkal a hely. De szegény lányt alig hagyták levegőhöz jutni, pedig kedvesen próbált minden faszt leápolni, ami elé került.

Előtte nem volt nagy izgalom, egy pár bukkant fel odalent a fülkéknél, akik akcióztak egyet, középkorúak, meg kiverte a csaj a lyukon keresztül. De utána néztem, a fórumra valóban több pár érkezése került ki, pedig rajtuk kívül 2-2,5 óra alatt csak egy törzsvendég páros bukkant még fel, egy irtó jó csajjal, akiről amúgy azt hittem pultos, mert végig a tulajékkal dumáltak, be is ment egyszer oldalra a személyzeti területre, de ők felszívódtak.

Meg volt egy idősebb párocska, szemre 100+ kg, akik csak nézelődtek, de nem is szívesen néztem volna őket akcióban. nyes

Szóval a fórumos "pár érkezett" bejegyzéseket el lehet osztani kettővel, de van élet, a gangbangen meg lehet legalább szopatni egyet, egyébként nem rossz a hely. Valami nagyobb buliba még elnéznék.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 18:03
Sziasztok!
Sokan járnak a Glory cafe-ba ahogy látom, kérlek írjatok véleményt.
MIlyen a hely? Sokan vannak? Kb hány óra körül érdemes menni?
Nem akarok feleslegesen menni, régebben ajánlották a dob utcait, hogy ott mindig van valami, azt kong az ürességtől.
#4303   2018. 08. 13. hétfő 19:10
Sziasztok!

Tervezi lány, hölgy, p1r, hogy ma este lejön a Glory-ba? Jó farkú (18/4), jó pasinak tartott harmincas férfiként vágyok valami kalandra, de eddig pont nulla a lehetőségek köre smile
#4302   2018. 08. 12. vasárnap 15:34
X Törölt felhasználó (3901192)
Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök wink
#4301   2018. 08. 11. szombat 21:48
X Törölt felhasználó (3803452)
igy van, igazad van pontosan ebbe a kategoriaba tartozom....

velhetoen azert vetted le elsore, mert rokon lelkek vagyunk

wave
#4300   2018. 08. 11. szombat 21:04
X Törölt felhasználó (906510)
Igazad lehet. El kerültem őket,többször is és egész este smile (aranyos) De lehet hogy csak eltévedtem a sok szinten smile
Hogy éppen kis százalékban volt sikerem az sem baj hiszen nem lehet mindennap szerencsés az ember.
Egyébként meg igen,kocsmáztam egy jót és ezzel semmi baj sincs.
#4299   2018. 08. 11. szombat 20:38
X Törölt felhasználó (901201)
Van beépített nő de ezzel nincs baj(gang bang események meg táncosok pl). 4 szint meg valóban nincs. Amúgy jó hely, igényes meg jó arcok vannak, ha más nem akkor kocsmázol egyet. Nekem ilyen 50-50%ban voltak pozitív élményeim de szerintem ha jobban nyomulok több is lenne. A panaszkodók szerintem vagy szar napon mentek, vagy nem néznek ki jól, vagy nem ismerkednek.
#4298   2018. 08. 11. szombat 20:02
X Törölt felhasználó (3803452)
Megcafolnam a Tiedet,nem csak a 4 szintet,hanem a beepotett lanyos velemenyed is.

Sajnos a hozzaszolonak sok mindenben igaza van
#4297   2018. 08. 11. szombat 19:14
Fece22 Fece22
Hétfőn 13-án Budapesten a Hegedüs utcai szemoziban fiús és oldboy napot tartok.Aki tud jöjjön,legyen ott,érezzük jól magunkat.Én nyitástól kb 15 ig,kisebb nagyobb megszakításokkal vagyok lent.Többen jeleztek,legyünk még többen.
#4296   2018. 08. 11. szombat 17:16
Bip000 Bip000
Győrben valaki sex
#4295   2018. 08. 11. szombat 00:42
X Törölt felhasználó (901201)
Minden igaz amit kiírnak de ettől még nem garantált hogy dugsz is. Ismerkedni kell.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 18:45
Köszönöm az infót, a chat-jüket olvastam, mindig jelzik, hogy pár vagy csaj érkezett, de nem tudom eldönteni, hogy igaz-e vagy csak reklám, hogy több pasi menjen, több bevétel legyen.
Ha megyek nyitástól kb 8ig leszek, ekkor már vannak?
tudom, hogy este 8 után van a buli, de azért korábban is vannak már, vagy akkor még nem érdemes menni?
#4294   2018. 08. 10. péntek 19:00
Ebben nem tudok segíteni sajnos.Én mindig 8 óra után érkeztem.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 18:45
Köszönöm az infót, a chat-jüket olvastam, mindig jelzik, hogy pár vagy csaj érkezett, de nem tudom eldönteni, hogy igaz-e vagy csak reklám, hogy több pasi menjen, több bevétel legyen.
tudom, hogy este 8 után van a buli, de azért korábban is vannak már, vagy akkor még nem érdemes menni?
#4293   2018. 08. 10. péntek 18:45
kanospasi90 kanospasi90
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (906510)
2018. 08. 10. péntek 18:33
Én voltam már a gloryban. Szerintem kicsit reménytelen hely ,van egy rakat pasi meg vagy 3 nő abból 2 beépített.
Amint mozdul egy lány megy utána a tömeg de kb úgy hogy kiürül a többi hely.
Sajnos ezzel azt a kevés nőt is elriasztják onnét a férfiak.
A férfi oldalon azért számítani kell érdekes emberekre a nem heteroktól elkezdve a kamerázgató c.-ig
A helynek van veboldala is ahol van chat,itt írják a tulajdonosok is pl a heti-napi programokat,vendégeket amivel nem lenne baj.De van hogy beleolvasok a fórumba ahol mondjuk be van írva 5 percel azelőtt hogy érkezett egy pár, én ekkor már kb egy órája a létesítményben voltam de a hölgyek létszáma változatlan. smile
Most biztos fogom kapni a hideget-meleget a fórumban de ez van nem tudok mit tenni ellene.

Összegezve a dolgot úgy hogy én többször rápróbáltam a helyre és nyilván nem volt szerencsém:
-hölgyek kevesen vannak(hogy párban vagy nem ettől eltekintenék)
-a férfi társaim is moderálhatnák bizonyos helyzetekben magukat(szexuális beállítottságtól függetlenül,bennünk is rengeteg hiba van)
-a hely bizonyos esetekben fals információval is ellát( is)
-ettől függetlenül előfordulhat hogy van ott olyan hölgy vagy pár aznap este mikor te mész hogy benne vannak a játékban és hogy sikered lesz természetesen.Én azt mondom hogy nyilván próbálkozni kell,de úgy menj el hogy lebeszéled partnerekkel vagy úgy mint én,hogy a hely iránti kíváncsiság vezérel és elfogadod ha aznap nem jön össze semmi.

További kellemes napot és eredményes keresést kívánok minden kedves felhasználónak.
#4292   2018. 08. 10. péntek 18:33
Én voltam már a gloryban. Szerintem kicsit reménytelen hely ,van egy rakat pasi meg vagy 3 nő abból 2 beépített.
Amint mozdul egy lány megy utána a tömeg de kb úgy hogy kiürül a többi hely.
Sajnos ezzel azt a kevés nőt is elriasztják onnét a férfiak.
A férfi oldalon azért számítani kell érdekes emberekre a nem heteroktól elkezdve a kamerázgató c.-ig
A helynek van veboldala is ahol van chat,itt írják a tulajdonosok is pl a heti-napi programokat,vendégeket amivel nem lenne baj.De van hogy beleolvasok a fórumba ahol mondjuk be van írva 5 percel azelőtt hogy érkezett egy pár, én ekkor már kb egy órája a létesítményben voltam de a hölgyek létszáma változatlan. smile
Most biztos fogom kapni a hideget-meleget a fórumban de ez van nem tudok mit tenni ellene.

Összegezve a dolgot úgy hogy én többször rápróbáltam a helyre és nyilván nem volt szerencsém:
-hölgyek kevesen vannak(hogy párban vagy nem ettől eltekintenék)
-a férfi társaim is moderálhatnák bizonyos helyzetekben magukat(szexuális beállítottságtól függetlenül,bennünk is rengeteg hiba van)
-a hely bizonyos esetekben fals információval is ellát( is)
-ettől függetlenül előfordulhat hogy van ott olyan hölgy vagy pár aznap este mikor te mész hogy benne vannak a játékban és hogy sikered lesz természetesen.Én azt mondom hogy nyilván próbálkozni kell,de úgy menj el hogy lebeszéled partnerekkel vagy úgy mint én,hogy a hely iránti kíváncsiság vezérel és elfogadod ha aznap nem jön össze semmi.

További kellemes napot és eredményes keresést kívánok minden kedves felhasználónak.

... 361 362 363 364 365 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11551db
Utolsó üzenet: ma 15:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!