A "MElinda" kamu soha sehova nem fog menni!!!!!!
Ma este glory :?
Párként készülünk a hétvégén a gloryba. Esetleg van itt pár vagy lány aki jön még? Szívesen vennénk a közeledést. Pasikból gondolom úgysem lesz hiány!
Ezt kicsit félrenéztem...vedd tárgytalannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 18:07

Törölt felhasználó (3870012)

Szia!
Javaslom fussunk össze :P
Itt elérsz, és beszéljük meg mikor mennél

Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 15:34

Törölt felhasználó (3901192)

Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök

Így már tuti lesznek
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
A Glory cafe-ba nyitás körül érdemes menni?
beugrok holnap 16 óra után, 1-2 órára.
Vannak ilyen tájban már ott pasik? vagy nem nagyon?
Jól hangzik.
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
Sziasztok.
Kedves, apolt parnal szopnek-nyalnek Budapesten...
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
Meddig lehet menni a glóryba mert lehet hogy le vinnek egy fiatal spinét
Várjuk a Gloryban a hölgyeket, párokat

Nna, én itt vagyok. Nők, párok hol vagytok??
Fél órán belül a Gloryban leszek, PÁROK, SZÓLÓ HÖLGYEK gyertek! Legalább egy 18/4 potens farok lesz lent

Gloryba tervezi ma szóló lány, hölgy vagy pár a látogatását? 18/4 farokkal állnék rendelkezésedre/rendelkezésetekre

Dob u ba ..párral taliznék...
Ez volt vasárnap? Mesélj...
Én nemrég voltam, elég gyenge este volt. A gangbangre várakozott egy kiéhezett falka, késett a csaj, aztán elég nagy tülekedéssel neki is estek. Mondjuk főleg fiatalok voltak a farkalók, így ez a része nem volt nagyon gáz a dolognak, azt hittem tele lesz kókadt pöcsű pocakos papákkal a hely. De szegény lányt alig hagyták levegőhöz jutni, pedig kedvesen próbált minden faszt leápolni, ami elé került.
Előtte nem volt nagy izgalom, egy pár bukkant fel odalent a fülkéknél, akik akcióztak egyet, középkorúak, meg kiverte a csaj a lyukon keresztül. De utána néztem, a fórumra valóban több pár érkezése került ki, pedig rajtuk kívül 2-2,5 óra alatt csak egy törzsvendég páros bukkant még fel, egy irtó jó csajjal, akiről amúgy azt hittem pultos, mert végig a tulajékkal dumáltak, be is ment egyszer oldalra a személyzeti területre, de ők felszívódtak.
Meg volt egy idősebb párocska, szemre 100+ kg, akik csak nézelődtek, de nem is szívesen néztem volna őket akcióban.
Szóval a fórumos "pár érkezett" bejegyzéseket el lehet osztani kettővel, de van élet, a gangbangen meg lehet legalább szopatni egyet, egyébként nem rossz a hely. Valami nagyobb buliba még elnéznék. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 18:03
Előtte nem volt nagy izgalom, egy pár bukkant fel odalent a fülkéknél, akik akcióztak egyet, középkorúak, meg kiverte a csaj a lyukon keresztül. De utána néztem, a fórumra valóban több pár érkezése került ki, pedig rajtuk kívül 2-2,5 óra alatt csak egy törzsvendég páros bukkant még fel, egy irtó jó csajjal, akiről amúgy azt hittem pultos, mert végig a tulajékkal dumáltak, be is ment egyszer oldalra a személyzeti területre, de ők felszívódtak.
Meg volt egy idősebb párocska, szemre 100+ kg, akik csak nézelődtek, de nem is szívesen néztem volna őket akcióban.

Szóval a fórumos "pár érkezett" bejegyzéseket el lehet osztani kettővel, de van élet, a gangbangen meg lehet legalább szopatni egyet, egyébként nem rossz a hely. Valami nagyobb buliba még elnéznék. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sokan járnak a Glory cafe-ba ahogy látom, kérlek írjatok véleményt.
MIlyen a hely? Sokan vannak? Kb hány óra körül érdemes menni?
Nem akarok feleslegesen menni, régebben ajánlották a dob utcait, hogy ott mindig van valami, azt kong az ürességtől.
Sokan járnak a Glory cafe-ba ahogy látom, kérlek írjatok véleményt.
MIlyen a hely? Sokan vannak? Kb hány óra körül érdemes menni?
Nem akarok feleslegesen menni, régebben ajánlották a dob utcait, hogy ott mindig van valami, azt kong az ürességtől.
Sziasztok!
Tervezi lány, hölgy, p1r, hogy ma este lejön a Glory-ba? Jó farkú (18/4), jó pasinak tartott harmincas férfiként vágyok valami kalandra, de eddig pont nulla a lehetőségek köre
Tervezi lány, hölgy, p1r, hogy ma este lejön a Glory-ba? Jó farkú (18/4), jó pasinak tartott harmincas férfiként vágyok valami kalandra, de eddig pont nulla a lehetőségek köre

Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök

igy van, igazad van pontosan ebbe a kategoriaba tartozom....
velhetoen azert vetted le elsore, mert rokon lelkek vagyunk
velhetoen azert vetted le elsore, mert rokon lelkek vagyunk