Ma este Glory cafe...

Sziasztok! Megy ma valaki a glory Cafeba? Én a barátnőmmel megyek. Párokat keresünk elsősorban de pasi is szóba jöhet harmadiknak
Sziasztok!
A Gloriban valamikor csatlakoznék párhoz...
)
A Gloriban valamikor csatlakoznék párhoz...

Holnap Hegedűs Gyula u?
sziasztok nem voltam meg szex moziba de kiprobalnam. elmeselnetek mik vannak ott es hogy mukodnek a dolgok. köszi
A dob utcai nem csak elköltözött a körút felöli oldalra?
Hali holnap valaki/valakik tali Bp egy kis mozi írj üzit
Sziasztok! Ma délután megyünk a Gloryba, Creampie gangbang
Sziasztok. Ma este le szeretnék menni gloryba. Ehez keresek társaságot, aki szívesen lemenne csak egyedül nem akar. Szigorúan hetero alapon. Szép napot
Budapesten keresek dél körül párt, akiket izgatna egy magas, igényes, potens férfi jelenléte. Hogy pontosan mi lesz, csak rajtatok áll.
Szopatna most valaki 1 órán belül?
Sziasztok! Csütörtök, péntek délután vagy este kalandoznék nővel, párral Budapesten!! Részleteket privátban itt
vagy a merev0809@citromail.hu - n
vagy a merev0809@citromail.hu - n
Bizonyíték, nem ígéret: Érted mindent megtennék, csak markold meg a herém.
40-es biszex pasiként Tatabánya felöl megyek a Glory Caféba ma este...ha csatlakoznál,akkor keress privátban.
Miután megszűnt a dob utca gondoltuk megnézzük a király utcát és a Hegedűst. Hát ma megtörtént. Szőrnyű! Mindkettő lepukkant, koszos és a többit inkább nem is részletezem. Akárki, akármit mond a Gloryban soha nem volt kosz, bűz, így mi maradunk a Glorynál. Jövő héten ott találkozzunk.
‼️Sziasztok ‼️1 ora mulva nem megy le senki kiraly utca sexmoziba ! Mennek le kicsit valakinek van kedve csatlakozni az irjon ram levelbe illetve kuldon telefonszamot ! Azt egyeztetunk es tudunk lent talalkozni !
Neztek a filmet
A holgy csinos volt (Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2019. 05. 24. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A holgy csinos volt (Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2019. 05. 24. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd legközelebb….
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 24. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 19:43
Törölt felhasználó (4125132)

Bocs a jelentkezőknek, de nem tudok még levelet írni, friss tag vagyok. A buli a moziban sajnos elmaradt.
Csak bentvoltak ?
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2019. 05. 24. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 17:10

ma is volt lent 12 körül egy szép hölgy a párjával sajnos nem bontakoztak ki...:(
Bocs a jelentkezőknek, de nem tudok még levelet írni, friss tag vagyok. A buli a moziban sajnos elmaradt.