Pécsen van szex mozi?
Sziasztok heves megyében van szexmozi?
nemtudom mit szerettek volna és nem akartam nyomulni mert csak nézelődtek
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán akkor kellett volna odamenni hozzájuk...
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 24. hétfő 13:45

péntek 9 körül volt egy nagyon csinos hölgy a hegedűs moziba, tud rola bárki valamit ? (egy férfival volt)
péntek 9 körül volt egy nagyon csinos hölgy a hegedűs moziba, tud rola bárki valamit ? (egy férfival volt)
Exták a fotóitok!
(Ez egy válasz LizaEsAti üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 17:31

Most vasárnap délutánra-estére keresünk 40 év alatti, jóképű, nagyfarkú pasi(kat) Lizának. Helyszín Glory vagy ami jön. Arcfotó, telefonszám kell.
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Saját oldalukon kéne eme véleményt megírni, ott biztosan elolvassák. Én is tapasztaltam, hogy sok a meleg, illetve sok az igénytelen, ápolatlan pasi, ehhez nincs gyomra egy igényes nőnek sem.
(Ez egy válasz extra1 üzenetére (2020. 02. 23. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 23. vasárnap 14:31

Hát mit is irhatnék a Glory caferol! Már elég régóta nem voltam mert utolsó alkalommal is amikor leneztem tele volt igénytelen budos romákkal! Nekem nincs semmi bajom velük nem kell félre érteni! De tegnap este is leneztem kB 50 ember abból 45 roma volt abból a fele erősen ittas vagy büdös volt! 3 nő volt egyik beszélget a másik idős hölgy elfoglalt magát és az egyetlen normális pár amikor lement hogy történjen valami kB 30 eszméletlen büdös ittas nagy pocakos roma ferfi ramozdult hogy gyere babám adj egy kis örömöt meg majd jól megdugunk stb... Szöveggel a párnak a reakciója annyi volt hogy kikertek a kabatjukat és elmentek azzal a címszóval hogy többet nem jönnek! Régen viszonylag ez egy kulturált hely volt! Nem degradalni szeretném az embereket és a helyet sem De azért én picit szűrném a közönséget hogy ki az akit beengedek és ki az akit nem! Legalább az öltözéket vagy az erősen ittas egyéneket vagy aki ápolatlan stb... Nekem a tegnapi volt az utolsó hogy oda mentem de szerintem akibe szorult egy kis igényesség az szinten nem jár már erre a helyre mert kétlem hogy bárki is kíváncsi lenne erre! Arról nem beszélve hogy a kabinokba nem lehet bemenni mert azok meg tele vannak melegekkel! Szóval az én véleményem ez és bízom benne nem bántottam meg senkit mert nem ez volt a cél de a vezetőség hátha figyelembe veszi legalább az igényességet és nem engednek be olyanokat akiknek két mondatokat nem lehet érteni az ittassaguk miatt! Üdvözlet mindenkinek és további jó izgalmakat!
Hát mit is irhatnék a Glory caferol! Már elég régóta nem voltam mert utolsó alkalommal is amikor leneztem tele volt igénytelen budos romákkal! Nekem nincs semmi bajom velük nem kell félre érteni! De tegnap este is leneztem kB 50 ember abból 45 roma volt abból a fele erősen ittas vagy büdös volt! 3 nő volt egyik beszélget a másik idős hölgy elfoglalt magát és az egyetlen normális pár amikor lement hogy történjen valami kB 30 eszméletlen büdös ittas nagy pocakos roma ferfi ramozdult hogy gyere babám adj egy kis örömöt meg majd jól megdugunk stb... Szöveggel a párnak a reakciója annyi volt hogy kikertek a kabatjukat és elmentek azzal a címszóval hogy többet nem jönnek! Régen viszonylag ez egy kulturált hely volt! Nem degradalni szeretném az embereket és a helyet sem De azért én picit szűrném a közönséget hogy ki az akit beengedek és ki az akit nem! Legalább az öltözéket vagy az erősen ittas egyéneket vagy aki ápolatlan stb... Nekem a tegnapi volt az utolsó hogy oda mentem de szerintem akibe szorult egy kis igényesség az szinten nem jár már erre a helyre mert kétlem hogy bárki is kíváncsi lenne erre! Arról nem beszélve hogy a kabinokba nem lehet bemenni mert azok meg tele vannak melegekkel! Szóval az én véleményem ez és bízom benne nem bántottam meg senkit mert nem ez volt a cél de a vezetőség hátha figyelembe veszi legalább az igényességet és nem engednek be olyanokat akiknek két mondatokat nem lehet érteni az ittassaguk miatt! Üdvözlet mindenkinek és további jó izgalmakat!
Sziasztok
Budapesti pár ma 14 órakor nem jön szexmoziba?bi vagyok
Budapesti pár ma 14 órakor nem jön szexmoziba?bi vagyok
Sziasztok! Vasárnap szopatnék, dugnék csajt bi srác 18/6, de közös hoki is sráccal vagy szopatás
Szia, én mennék ma pont akkor tájt.
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap valaki hegedus be ? 13-14 korul ?
Most vasárnap délutánra-estére keresünk 40 év alatti, jóképű, nagyfarkú pasi(kat) Lizának. Helyszín Glory vagy ami jön. Arcfotó, telefonszám kell.
Sajnos a mára tervezet csoportos foglalkozás elmarad. Hölgynek családi program jött közbe!. 2 hét múlva lesz megtartva!
Szopassatok párban . 60-as bí vagyok passzi pesti. Helyem nincs.
Szolgálati közlemény!
A Glory bikáinak holnap 23. órakor kiscsoportos megbeszélés a galérián. Barátom megint rám bizza feleségét!
A Glory bikáinak holnap 23. órakor kiscsoportos megbeszélés a galérián. Barátom megint rám bizza feleségét!
A legjobb hlorryhallozni a magnumba én szoktam szerintem ott a legjobb úgy szopni szopatni.
Sziasztok! Az utóbbi 2 hétben 3x mentem le a Hegedűsbe csak szimplán szétnézni, de nagyon igénytelen társaságot láttam csak.... (nem lehúzás a célom, de ez a tapasztalatom) Nincs valami igényesebb hely ahol akár néha még párok is előfordulhatnak (legtöbbször én ilyen helyen néző szeretek lenni)
)

Sziasztok!