Miért tiltottál le?
sziasztok! Gloryba jönne ma valaki?
Sziasztok,biszex hajlamú igényes 29 éves srác vagyok.
Még nem jártam ilyen helyen,de most elkezdeném.
Esetleg most valaki?
Még nem jártam ilyen helyen,de most elkezdeném.
Esetleg most valaki?
Király utcai és Hegedűs is nyitva, oltási kell mindkét helyre (ahogy az összes klubba is).
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 17. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 17. csütörtök 12:30
Törölt felhasználó (467725)

Milyen mozi van myítva, oltási lap kell?
Milyen mozi van myítva, oltási lap kell?
Ezt mondod vagy kérdezed?
(Ez egy válasz Robert12 üzenetére (2021. 06. 16. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
gloryba ma par van
Ma hőlgy esetleg kabinban közös filmnézés?

Nagy farkú, aktív partnert keresek!! Érd-Bp. és környékéről!!
Tipp: a gloryba ne délután menj hétköznap (bár akkor is elég sok minden megtörténhet), hanem inkább péntek-szombat este, akkor a legmozgalmasabb (de tényleg sosem tudni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 15:20
Törölt felhasználó (4031212)

Kösz az infót jövöhèten lenèzek valamelyik nap délután.
Kösz az infót jövöhèten lenèzek valamelyik nap délután.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 20:32
Törölt felhasználó (901201)

rákeresel és mindent megtalálsz, amúgy meg kb egy bár ahol lehet ismerkedni és dugni. Ha meg egyedül nem mersz elmenni akkor nem lesz sok sikered ott szerintem.
Sziasztok, jól sikerült a tegnapi tali..Köszönöm Rolinak és Tamásnak a játszadozást, fájlalom, hogy a harmadik srác, akivel beszélgettünk, amíg sötétedett... hogy elment...
Messze nem voltak ideálisak a körülmények, mégis élvezetes volt, KÖSZÖNÖM NEKTEK!!! (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 05:01
Messze nem voltak ideálisak a körülmények, mégis élvezetes volt, KÖSZÖNÖM NEKTEK!!! (Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Ma IS ÉS ÚJRA 21 után kisétálok párommal a Margit-szigeti japánkert-zenélő kút területére, és szívesen venném, ha látnék masztitó, álló farkú pasit! Válaszokat priviben várok...
A folytatás rajtunk múlik...
Csak akkor írj, ha nem félsz ott masztizni...
Tia
Ma IS ÉS ÚJRA 21 után kisétálok párommal a Margit-szigeti japánkert-zenélő kút területére, és szívesen venném, ha látnék masztitó, álló farkú pasit! Válaszokat priviben várok...
Tia
rákeresel és mindent megtalálsz, amúgy meg kb egy bár ahol lehet ismerkedni és dugni. Ha meg egyedül nem mersz elmenni akkor nem lesz sok sikered ott szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 17:32
Törölt felhasználó (4031212)

Szia! Engem èrdekene ez a hely! Segíts kèrlek mi ez a hely ès hogy képzeljem el? Nem voltam még de èrdekel csak egyedül nem mennék le tudatlanul. Köszi! Miki
Szia! Engem èrdekene ez a hely! Segíts kèrlek mi ez a hely ès hogy képzeljem el? Nem voltam még de èrdekel csak egyedül nem mennék le tudatlanul. Köszi! Miki
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 12:15
Törölt felhasználó (3944882)

Sziasztok! Gloryba jönne ma valaki?

Sziasztok moziba ma este valaki ?
Tegnap nagyon jó volt a Glory! Sok pár és igen aktívak voltak. Bianka pedig csodálatos volt. Kellemes kedves bohokás szexélvező fiatal lányka!

Sziasztok! Gloryba jönne ma valaki?

Meseljetek már milyen ez a sex mozi mi van ott?

Sziasztok
Tia
Tia
Sziasztok
Tia
Tia