Annyiban jobb hogy nem csak melegek vannak
(ki mit keres ugyebár). Ettől még a Hegedűs sem egy hotel Hilton, de nem is arról szól ott a történet.
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2021. 09. 21. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahova sok pasi jár pasis játékokra, ott ragad minden a "matériától"! Így egyik sem különb. 1 x voltam kíváncsiságból, de soha többé nem megyek az biztos! De lehet csak engem zavart, mást meg az vonz!
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2021. 09. 21. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

A Hegedűs utca mennyivel jobb?
(Ez egy válasz Osamu üzenetére (2021. 09. 18. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 22:14

Ma elnéztem a Király utcába úgy délelött 11 felé. Hát vmi borzalommez a hely. Totál pusztulat, hamar ki is jöttem. Egyszerûen gusztustalan hely.
mert nem volt senki ott vagy koszos?
(Ez egy válasz Osamu üzenetére (2021. 09. 18. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 22:14

Ma elnéztem a Király utcába úgy délelött 11 felé. Hát vmi borzalommez a hely. Totál pusztulat, hamar ki is jöttem. Egyszerûen gusztustalan hely.
Igen van olyan is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 18. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 09:36
Törölt felhasználó (4350822)

Intimcenterben a kabinok hasonlóan glory hole szerűek?
Sziasztok !
Gloryba érdemes most lemenni?
Gloryba érdemes most lemenni?
Hegedűsbe jön valaki 5 körül? Szopni mennék.
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2021. 09. 17. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Intimcenterben a kabinok hasonlóan glory hole szerűek?
Ma este valaki hegedusbe ?
Intimcenterbe jár valaki?
Csütörtökön 8 órától gangbang a Gloryban, a Tutti-Frutti filmforgatáson. Kicsit izgulok, de engedtem a felkérésnek.

Hello
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki találkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Sziasztok!
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Péntek estefelé Győrből utazom, kimennék a reptér végéhez, majd később Gloryba.
Szívesen vinnék magammal valakit, esetleg útközben csatlakozhatna hölgy, pár esetleg.
Privátban írj.
Király utcába megy valaki ma?
Izé... a Dob utca átköltözött az utca elejére ott már csak shop van, mozi nincs.
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van megint Dob utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 16:22
Törölt felhasználó (4319912)

Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Holnap délelőttre 9től keresek társat/társakat szexmozi látogatásra (Dob utca vagy Hegedűs). Fiatal, normális, rendes srác. Üzenetben várom a jelentkezőket
Mit csinálsz a Hegedűsben?
(Ez egy válasz kukispapa üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a Hegedűsbe?