Gloryban ma nagyot mentek a parok meg a pasik
elhanyagolhato ramenos idossel. Aki hezital mindenkepp nezzen le

Gloryba ma a rozsaszin polos no es a parja csodalatos volt. Ittvagytok?
Nofene a Királyba nem csak melegek meg biszex pasik járnak? :o
(Ez egy válasz erzekiseg03 üzenetére (2021. 09. 29. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 19:21

A nyitáskor a Király utcába érzkező pár csodás volt, ha van kedvetek folytathatnánk máskor, máshol is.
Békásmegyeren hol van glory?
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2021. 10. 01. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 01. péntek 16:22

Békásmegyeri gloryban holnap reggel fél 9 körül valaki? Szopok viszonzás nélkül,és kölcsönösen is!
Békásmegyeri gloryban holnap reggel fél 9 körül valaki? Szopok viszonzás nélkül,és kölcsönösen is!
Gloryba ma készül bi pár vagy bi srác ?
Ma valaki du 15 kor?
Budapest?ha szép nagy farkad van élmények veled egy szexmoziba
Budapest?ha szép nagy farkad van élmények veled egy szexmoziba
Sziasztok! Sportos testalkatú, potens pesti pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn. Sok mindenre nyitott vagyok. Pàrok, Hölgyek. (Hetero alapon.)
A nyitáskor a Király utcába érzkező pár csodás volt, ha van kedvetek folytathatnánk máskor, máshol is.
Glorycaféba ma valaki ? Párok esetleg ? Jelölj és látod a szép farkam.
Sziasztok! Sportos testalkatú, potens pesti pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn. Sok mindenre nyitott vagyok. Pàrok, Hölgyek. (Hetero alapon.)
Ma jön valaki a Király utcai szexmoziba?
A lényeg hogy legyen szép nsgyfarkad és borotvált,bi páral is taliznék
Fél három után érek rá
A lényeg hogy legyen szép nsgyfarkad és borotvált,bi páral is taliznék
Fél három után érek rá
Sziasztok ottleszek! 18/F
(Ez egy válasz sirena üzenetére (2021. 09. 28. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 16:14

Sziasztok! Holnap délelőtt 11-12 között a Király utcaiba jönne,pár , férfi , nő, egy kis közös játszadozásra. Mi egy pár vagyunk.. Mi ott leszünk.. Írjatok gyertek,egy kis mókára..
Szia. Igen, ma este 8 körül megyek a Gloryba. Ha jössz, találkozunk a leghátsó üveges kabinban!
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2021. 09. 28. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Szívesen lenéznék
Mikor lesztek ott ?
(Ez egy válasz sirena üzenetére (2021. 09. 28. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 16:14
Szívesen lenéznék

Sziasztok! Holnap délelőtt 11-12 között a Király utcaiba jönne,pár , férfi , nő, egy kis közös játszadozásra. Mi egy pár vagyunk.. Mi ott leszünk.. Írjatok gyertek,egy kis mókára..
Hegedűs moziba ma valaki,fél 6 körül? Szopnék szopatnék!
Szia, én mennék, szivesen szopnék.
Fiúk is érdekelnek, vagy csak lányok?
28 F (Ez egy válasz Janko1919 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúk is érdekelnek, vagy csak lányok?
28 F (Ez egy válasz Janko1919 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma mész le Szépség?
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 27. hétfő 09:56

A Glory a hely neve, Glory cafe a Baross 30-ban. 16 órától nyit. Én keddenként járok, de szerintem minden délután vagy este vannak. Főleg ha kiírod az oldalukon az üzenőfalra!

Üdv. Ma délután kb 17.30 körül lenéznék a hegedűs gyula utcai műintézménybe! Valaki csatlakozna? Bi vagyok úgyhogy szivesen lennék hölgyel ill pasival is! Írjatok