Két vetítőterem van, az egyik hetero, a másik meleg. Viszont egy jegy, azaz mindkét teremben van minden beállítottságú ember. Bár a látogatók többsége meleg v. biszex pasi. Változó a létszám, van hogy csak 1-2 ember lézeng, van hogy 6-8-10 ember is lent van.
(Ez egy válasz Hortun üzenetére (2021. 10. 22. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 14:11

Sziasztok!Tud valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van hetero vetítés? És mikor van meleg vetítés? Mikor érdemes oda menni? Milyen korosztály a jellemző?Mi párként mennénk, de telefonon nem lehet őket elérni...
Sziasztok!Tud valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van hetero vetítés? És mikor van meleg vetítés? Mikor érdemes oda menni? Milyen korosztály a jellemző?Mi párként mennénk, de telefonon nem lehet őket elérni...
Sziasztok!Tudna valaki érdemleges információval szolgálni a Hegedűs utcai moziról? Mikor van meleg, mikor van hetero vetítés? Mikor érdemes oda menni párként? Telefonon nem lehet őket elérni...
Átmentek máshova a gloryba, vagy swingerekbe (ebből van ahol napközbeni rendezvény is van).
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2021. 10. 21. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 21. csütörtök 08:45

Egyet értek, a Dob utcai volt a kegjobb!
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?)
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?)
Aktív, kemény, srácot, pasit keresek, kiadós szexre, Érd-Bp és környékéről. Írj üzit! Nagy farok csak előny!!
Egyet értek, a Dob utcai volt a kegjobb!
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?) (Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2021. 10. 20. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 20. szerda 06:35
Ott hétköznap délután kifejezetten jó kis "események" alakultak a kabinokban és a hátsó zárható részen. Nem mondom, hogy mindennaposak voltak az ilyen kalandok, de valahogy gyakran bele- belecsúsztam. A bezárásával ezek teljesen megszűntek. Vártam, hogy majd a párok megjelennek más mozikban, de tapasztalatom szerint inkább eltűntek. Vagy csak sosincs szerencsém(?) (Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2021. 10. 20. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenből ki kell hozni a jót!Van mèg a Hegedűs Gyula utcai,arról mèg rosszabb vèlemènyed lenne.Az oda járó emberek viselkedèse határozza meg nagyrèszben.Kisebb rèszben a tárgyi feltètelek:elrendezès,tisztaság.Mègis járnak a helyekre az izgalmat,partnert keresők.Szerintem a Dob utcai volt a legjobb,de már a mozi rèsz nem működik.Itt egyszer a parányi bárpultnál olyan irodalmi kávèházat hoztunk lètre,hogy bármelyik színház bűfèje megirigyelte volna.(szex után)
Mindenből ki kell hozni a jót!Van mèg a Hegedűs Gyula utcai,arról mèg rosszabb vèlemènyed lenne.Az oda járó emberek viselkedèse határozza meg nagyrèszben.Kisebb rèszben a tárgyi feltètelek:elrendezès,tisztaság.Mègis járnak a helyekre az izgalmat,partnert keresők.Szerintem a Dob utcai volt a legjobb,de már a mozi rèsz nem működik.Itt egyszer a parányi bárpultnál olyan irodalmi kávèházat hoztunk lètre,hogy bármelyik színház bűfèje megirigyelte volna.(szex után)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 19. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 19. kedd 15:58
Törölt felhasználó (4584922)

Voltam a király utcai szexmoziba, nem egy nagy szám. Van Pesten jobb?
Voltam a király utcai szexmoziba, nem egy nagy szám. Van Pesten jobb?
Most valaki király utcai szexmoziba?
Sziasztok! Miskolcon van mozi?
Friss hus nem vagyok elég sokszor voltam már lent de meg uzenetben is irt kulon
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 16:41

Törölt felhasználó (4574732)

Már láttam itt több ilyen esetet hogy így csalnak oda a király utcába naív kis friss húsokat. Vagy valamelyik "vendég" vagy a hely csinálhatja, passz. De szerintem nyugodtan lehet alapnak venni hogy párok oda nem járnak mert gusztustalan.
Holnap délelőtt 10-10.30 a Hegedűsbe jönne valaki?
Már láttam itt több ilyen esetet hogy így csalnak oda a király utcába naív kis friss húsokat. Vagy valamelyik "vendég" vagy a hely csinálhatja, passz. De szerintem nyugodtan lehet alapnak venni hogy párok oda nem járnak mert gusztustalan.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 13:14

Egyedul se
Sem parban sem sehogy nem volt ott…
Gondolom monitor mogul erre hokizik….

Egyedul se

Ezt a nagy kamut
Ez mire jo???? (Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 17. vasárnap 17:46
Ez mire jo???? (Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap (10.18. hétfőn) délelőtt 10.30 körül 42 éves ribanc hölgy ismerősömmel megyünk a Király utcai moziba. Nagyfaszú pasikat váruk. Gyertek minél többen. Mindketten szopunk, de a hölgy baszható is!
Köszi.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 10. 16. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 22:05

A Hegedűsben nagyon változó, van hogy egy nap 2-3 pár, de van hogy 3 napig semmi (vagy ha jönnek is csak körbenéznek és már mennek is).
A Gloryban előfordulnak minden nap, péntek-szombat este 7-10 között van általában a legnagyobb buli, akkor van a legtöbb pár/hölgy is. S igen, oda a többesekért mennek. Szóval könnyen előfordulhat hogy nem 3-as lesz hanem sokkal nagyobb mulatság
Ettől még szimpátia alapon működik ott is a dolog.
A Gloryban előfordulnak minden nap, péntek-szombat este 7-10 között van általában a legnagyobb buli, akkor van a legtöbb pár/hölgy is. S igen, oda a többesekért mennek. Szóval könnyen előfordulhat hogy nem 3-as lesz hanem sokkal nagyobb mulatság

Köszi az infót!
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2021. 10. 16. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 16:43

Szia, Szóló lányok és mindenre kapható párok csak a Glory Holeban vannak. Azt is ki kell fogni, leginkább péntek és szombat este futhatsz bele a legnagyobb bulikba
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Bár mi éppen a sok ember miatt megyünk nyitás után, nem a fő időben.
Aki tudja, hogy jön, kérjük üzenetben jelezze.
(Ez egy válasz Happy pasi üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 17. vasárnap 17:46

Holnap (10.18. hétfőn) délelőtt 10.30 körül 42 éves ribanc hölgy ismerősömmel megyünk a Király utcai moziba. Nagyfaszú pasikat váruk. Gyertek minél többen. Mindketten szopunk, de a hölgy baszható is!
Ma valaki szopatna? Vagy szopna?
robikaa11@freemail.hu
robikaa11@freemail.hu