Lementetek most? Ez biztos?
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 16:25
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma 7 korul tervezunk lemenni a király utcai moziba ahol szexy szoke holgytagunk dughato. Ha nem jon ossze lakason a tobbes. Meg irunk ha tuti
Ma 7 korul tervezunk lemenni a király utcai moziba ahol szexy szoke holgytagunk dughato. Ha nem jon ossze lakason a tobbes. Meg irunk ha tuti
Ma este 20 óra körül megyek a Glory caféba...

Most Hegedűsbe megy valaki?
Én megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 12:57
Törölt felhasználó (1101502)

Ma mész a Király utcaiba?
Ma mész a Király utcaiba?
Ja bocs már a pótszilveszterre gondoltam.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2021. 12. 31. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor pontosan?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2021. 12. 31. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! GloryCafe ma este. Összefutunk?
Sziasztok! Holnap valaki szexmozi vagy glory? Fiatal, potens srác vagyok :P
Ma ki jön a Glóryba?
Hölgyek párok? Én 40 éves igényes férfias férfi vagyok átlag feletti intimmel 20 /6
Hölgyek párok? Én 40 éves igényes férfias férfi vagyok átlag feletti intimmel 20 /6
Ma a Hegedűsbe jönne valaki délelőtt?
Erre sajnos mást kell keresned.
(Ez egy válasz kanosperv üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinyalnálak gecisen!
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:16

Sziasztok!
Este megyünk a Glory Cafe-ba. Ápolt, potens, aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.
Este megyünk a Glory Cafe-ba. Ápolt, potens, aktív bi pasikat várunk a kabinoknál.

Sziasztok!

Sziasztok!
Mi a szilvesztert a Glory Cafe-ban töltjük.
Mi a szilvesztert a Glory Cafe-ban töltjük.
Sziasztok! Holnap hegedűsbe megy valaki?
Sziasztok! Hova érdemes most menni?
Sziasztok!
Valós kalandot keresek, esetleg a Glory vagy hasonló helyen.
Értelmes, kulturált emberekkel - ha van ilyen.
Aki szívesen ismerkedne velem ilyenformán, kérem szépen privátban keressen!
Köszönöm szépen!
Valós kalandot keresek, esetleg a Glory vagy hasonló helyen.
Értelmes, kulturált emberekkel - ha van ilyen.
Aki szívesen ismerkedne velem ilyenformán, kérem szépen privátban keressen!
Köszönöm szépen!
Sziasztok, Gloryban ma délután pár ? Szívesen csatlakoznék.