Gloryba kérnek védettségit tudja valaki? Meg köszöném a választ
Most este/éjszaka jön valaki a hegedűsbe? 1 óra múlva megyek, szopok térdelve. Baszható is vagyok. Hajnali 1-ig nyitva van. Lehetsz idős vagy nagyon ducis is. Privit írj!
9 után jön valaki a hegedűsbe?
Sziasztok.ma reggel fél 9 körül pólus tesco wc valaki?
Sziasztok. Ma DU szexmozis kaland ?
Ma napközben szívesen leszopnék egy ápolt, kanos srácot....
Sziasztok!
Glory Cafeba jön most/ma este esetleg pár/hölgy?
Glory Cafeba jön most/ma este esetleg pár/hölgy?
Glory Hole Cafe! Mi csak oda járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 14:52
Törölt felhasználó (862639)

Szia.
Köszönöm az infót. Esetleg tudnál ajánlani más helyet? Nyitott vagyok mindenre
Köszönöm az infót. Esetleg tudnál ajánlani más helyet? Nyitott vagyok mindenre
Sziasztok.. Ahegedüsről tudnátok mondani infókat?
Programot keresek ma estére. 34éves, független, nem dohányzó, hetero pasiként szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, akár nagyobb bulikhoz. Elsősorban Komárom-Esztergom, Budapest és Pest megye, valamint Fejér ami szóba jöhet, de ha jó a buli szívesen utazom messzebbre is. Esetleg swinger klubba is elmennék, ha jelentkezne mellém egy partner.

Ma este jön valaki a hegedűsbe? Hajnali 2-ig nyitva van. Szopok, térdelve. De, meg is baszhatsz hátulról. Lehetsz idós, macis, nagyon ducis is. No problem!
Szia.
Köszönöm az infót. Esetleg tudnál ajánlani más helyet? Nyitott vagyok mindenre (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 16:15
Köszönöm az infót. Esetleg tudnál ajánlani más helyet? Nyitott vagyok mindenre (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt látom, hogy heteroként vagy a társkeresőben. Akkor egyik mozit sem ajánlom. Dob utca már évek óta nincs. Király és Hegedűs pedig full meleg hely lett. Ráadásul mindegyik koszos, lepukkant.
Helló !
Most biztos hogy nem ! Mivel 16 órakor nyit ma ! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Most biztos hogy nem ! Mivel 16 órakor nyit ma ! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a választ.
Sziasztok. Pesten melyik szexmoziba fordulhatnak elő, ilyenkor párok?
Szopnék egyszerre több faszt most valamelyik moziban. Üzenetben írjatok!
Sziasztok valaki ma hegedus?
Sziasztok! Pénteken délelőtt a Király utcai szexmoziban esetleg lenne kedve valakinek találkozni? Keress meg privátban és egyeztetünk!
Azt látom, hogy heteroként vagy a társkeresőben. Akkor egyik mozit sem ajánlom. Dob utca már évek óta nincs. Király és Hegedűs pedig full meleg hely lett. Ráadásul mindegyik koszos, lepukkant.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 25. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 25. kedd 15:16
Törölt felhasználó (862639)

Sziasztok. Jövő héten Pesten leszek, ki melyik mozit ajánlaná? Most mennék első alkalommal. Király utca, Dob utca, Hegedűs Ernő utca gyalog is elérhető lesz. Társaságot sem vetnék meg
Sziasztok. Jövő héten Pesten leszek, ki melyik mozit ajánlaná? Most mennék első alkalommal. Király utca, Dob utca, Hegedűs Ernő utca gyalog is elérhető lesz. Társaságot sem vetnék meg