A holnapi glory Holeban történő szexfilm forgatásra tervez innen menni valaki?!
Sziasztok, mikor érdemes a hegedűsbe lemenni? Ebédidő, délután, este? Csajosban leszek lent és szeretném, ha több pasi megdugna. Csak ápolt, sportos/férfiasan testes pasikat keresnék 45/46 éves korig kb…
Sziasztok.Hètfőn Budapesten lessz dolgom.Benèzek valamelyik szexmoziba estefelé.Valakik terveznek menni hétfőn?Elsősorban párokat gondoltam.Miskolcról megyek,ha útba esik fölveszlek titeket.Írjatok.
Ma 13:00 és 14:00 között a király utcai sexmoziban símaszkban pucsít fsexy sportos fiú tagunk meztelenül. Szó nélkül szopatható, baszható, fistelhető.
jók ezek a "hetero" hirdetések ahol "puncimániás" kizárólag "hetero" férfit keresnek közös faszverésre ahol lehet képeket nézni a "barátnőről"(tehát ez még mindig hetero időtöltés persze).
Sok sikert meg ilyenek, csak nem tudom mi köze van a szexmozi témához. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 04. 15. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 14:19
Sok sikert meg ilyenek, csak nem tudom mi köze van a szexmozi témához. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 04. 15. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Főleg esténként érek rá..
Sziasztok. Már régóta el szeretnék menni a Glory cafe ba. Lenne esetleg pár vagy hölgy aki velem tartana? Békés megyéből mennék. El is vihetnélek.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
swinger for you, 12. kerület győri út. De az egy telefonálós swinger club.
glory holeos szopós száj engem is érdekelne, főleg ha natúrban is szereti.
glory holeos szopós száj engem is érdekelne, főleg ha natúrban is szereti.
Glory Hole négy helyen van, Király, Hegedűs szexmozik, a Glory Caféban, illetve a foyouban.
(Ez egy válasz Doki789 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet érdekli a szex mozi és glory hole része
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 04. 13. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 22:17

Mondhatni elég meleg a helyzet a Királyban
szóval attól függ mit kerestek.

Mondhatni elég meleg a helyzet a Királyban
szóval attól függ mit kerestek.
(Ez egy válasz Doki789 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 21:55

Szia milyen hely király utcai hetero pár számára?
Tervezünk oda benézni

Szia milyen hely király utcai hetero pár számára?
Tervezünk oda benézni
(Ez egy válasz tentamen üzenetére (2022. 04. 13. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 06:58

Szia! ma megyek a Király utcai moziba, 12 után gyere le és akciózzunk!
Szia! ma megyek a Király utcai moziba, 12 után gyere le és akciózzunk!
(Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 09. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 09:34

Ma szexmoziban leszophatna valaki.. normális 30 as pasi vagyok,17 es intimmel. Ha úgy alakul,dugnék is

Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Fantasztikus teste és puncija van!Melegek kérem ne írjanak!Diszkréció!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
ezen az eso du.n melyiket erdemes meglatogatni? Mit tanacsoltok, javasoltok?
Ma szexmoziban leszophatna valaki.. normális 30 as pasi vagyok,17 es intimmel. Ha úgy alakul,dugnék is

Köszi
(Ez egy válasz Simple üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 07. csütörtök 19:29

Szia Doki789! Én inkább a Glory cafét ajánlanám a Baross utcában. Pont erről szól amit szeretnétek.
Szia Doki789! Én inkább a Glory cafét ajánlanám a Baross utcában. Pont erről szól amit szeretnétek.
(Ez egy válasz Doki789 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 19:39

Sziasztok mi párommal 28-a megyünk fel Pestre és érdekli feleségemet a szex mozi és groly hole része. Király utca milyen hely?
Neki is van lehetősége punciját lyukba dugni?

Megy valaki a kiralyba ma/csutortok/ kora delutan?? 2-3 korul??