Sziasztok ellenük mi is
Sajatodéba nem tudsz?
(Ez egy válasz Hegedus Gyula üzenetére (2022. 09. 01. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 01. csütörtök 08:15

Lenne olyan bi fiú aki a Hegedűsben ma délelőtt a számba élvezne?
Sziasztok! Holnap délután 16ora fele jön valaki a Király utcába
Az ismerkedés tàrgya közös szexmozi làtogatás is lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 12:17
Törölt felhasználó (4532602)

Rossz topik.
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Ma este 11 után szabadban, kocsiban, szexmoziban?
Az írjon,aki szereti a sok gecit,egy heti adagom van
Az írjon,aki szereti a sok gecit,egy heti adagom van
Rossz topik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 12:16
Törölt felhasználó (4681644)

Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Köszönöm a választ
. Esetleg hölgy vagy pár tervez ma lemenni innen?

Szia! Írtam. A Királyba gyakran járok.
(Ez egy válasz fiatalsracBPXIII üzenetére (2022. 09. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 10:49

Sziasztok! Írna nekem valaki privátban a hegedűsről és a királyról pár szót? Eddig még csak a gloryban voltam

Sokkal-sokkal kisebbek mint a Glory és sokkal kevesebben is vannak. Fel-felbukkannak néha párok, de sokkal kevesebb mint a Gloryban. A Király szinte full meleg.
(Ez egy válasz fiatalsracBPXIII üzenetére (2022. 09. 03. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 10:49

Sziasztok! Írna nekem valaki privátban a hegedűsről és a királyról pár szót? Eddig még csak a gloryban voltam

Este megint Glory!

Lenne olyan bi fiú aki a Hegedűsben ma délelőtt a számba élvezne?
Üdv. 32 éves, vékony, szőrtelen testalkatú kezdő bi vagyok. Olyan férfi(ak) társaságát keresem, aki picit keményebben megdugná a számat, majd bele is élvezne. Esetleg úgy verné ki a farkát, hogy az a végén a számba menne. Egy sex mozi, mondjuk a Hegedűs, megfelelne nekem valamikor. Lenne erre jelentkező?
Sziasztok! Még nem voltam de szívesen elmennek egy sex moziba kiprobalni, viszont a kiraly utcai mozinal olvastam hogy délutántól estig csak meleg filmek vannak, ez igaz?
Szexmozi topik.
Akkor szexmoziban legalább ? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 05:43
Akkor szexmoziban legalább ? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 31. szerda 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4681644)