Hegedűsbe vannak párok?
Valaki most jön a Hegedusbe? Rá élveznek valakire…
Megértem a csalódottságodat. Fél 9-kor már 3 pár is volt, de egyik nő sem ment oda hozzád... Tényleg nem érdemes szerintem sem odajárni.
(Ez egy válasz toshy üzenetére (2023. 11. 10. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 20:31

Jó rég voltam a glory-ban.
Ma eljöttem, de minek.....
Remélem az este felpörög kicsit, mert eddig nagy csalódás....
Szexmozi (és shop) a Hegedűs Gyula utca elején. A körúthoz közel, Erotikcenter, egyből a 15-ös busz megállója mögött lent a pincében.
(Ez egy válasz bab-li üzenetére (2023. 11. 11. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 08:14

Sziasztok,
Mindenki a Hegedűsről beszél itt, valaki segítene kicsit, hogy mi is az pontosan? : )
Mindenki a Hegedűsről beszél itt, valaki segítene kicsit, hogy mi is az pontosan? : )
Sziasztok,
Most Újpesten helyem van gyertek el
(Ez egy válasz Tiltott gyümölcs-Tímeáék üzenetére (2023. 11. 11. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 08:00

Sziasztok!
Ma du lemennénk kicsit orgiázni a Hegedűsbe, ha jönne még pár vagy srácok magas potenciával...
Nos, valaki?
Válaszokat priviben várunk!
Tia
Ma du lemennénk kicsit orgiázni a Hegedűsbe, ha jönne még pár vagy srácok magas potenciával...
Nos, valaki?
Tia
Sziasztok!
Nos, valaki?
Tia
Nos, valaki?
Tia
Miért nem vittél egy nőt magaddal?
(Ez egy válasz toshy üzenetére (2023. 11. 10. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 20:31

Hegedűs/ Király ? Mostanában?
En beneztem
)

Este 22:20 körül megyek ma.
(Ez egy válasz Dollim999 üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csao.
Holnap de10 körül Hededűsbe valaki igényes uni aktív?
Holnap de10 körül Hededűsbe valaki igényes uni aktív?

10 fele megyek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 09. csütörtök 14:33
Törölt felhasználó (4725109)

Ma 8 fele valaki Hegedüsben?
Ma 8 fele valaki Hegedüsben?
Ma 6 körül megyünk a Glory Cafeba....
Ma valaki Király utcai mozi délután? Szopnék

Mikor? Én 8 felé lehet, lenézek.
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűs ma?
Készül most fiatalabb igényes, ápolt pasi a Hegedűsbe?