Van hetero terem, de ua. jegy érvényes a hetero és meleg teremre egyaránt és nem állnak őrt, hogy csak heteró mehet be a heteró vetítőterembe. Vannak melegek, biszexek a hetero teremben is, de jól kezelhetőek, megmondod nekik, hogy nem és elfogadják. Ugyanez igaz a feleségedre is, ha nem akarja hogy más hozzáérjen, nem akar mástól semmit akkor közlitek az adott illetővel, hogy kösz nem. Szoktak lenni olyan párok is akik csak nézelődnek, vagy csak egymással foglalkoznak. S szerencsére olyanok is akik bevesznek 1-1 nekik szimpatikus pasit egy kis játszadozásra
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 06:43

Segítséget szeretnék. A hegedűs utcai moziban este is van (20 óra után) külön hetero terem? A feleségemmel szeretnék bemenni, de nem valószínű hogy idegenre nyitott lenne. Azért még érdemes bemenni? Vagy biztos hogy kikezdenek vagy akarnak vele? Ha ott vagyok úgy is? Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
Holnapi napra Budapesten keresek igényes ápolt partnert lábfétishez ,+amit szeretnél
)
Holnapi napra Budapesten keresek igényes ápolt partnert lábfétishez ,+amit szeretnél

Sziasztok.
Szombat este tervezi pár, hogy meglátogatja a Hegedűs Gyula utcai szex mozit? Szívesen nézném külön kabinban őket
Szombat este tervezi pár, hogy meglátogatja a Hegedűs Gyula utcai szex mozit? Szívesen nézném külön kabinban őket

Sziasztok szívesen csatlakoznak párhoz ha lenne olyan pár aki 30as sportos fiút igényel
Tök mindegy melyik terembe mész/mentek, ha bemész egy nővel, akkor az összes pasi (kivéve a valóban melegeket, de ők vannak a legkevesebben ott) érthető módon "akar valamit". Ők azért vannak ott, és logikusan feltételezik, hogy ti is.
A kérdés, hogy ti mit akarnátok? Milyen célból mentek oda, ha párod "semmit nem akar egy idegennel"?
Egyetlen logikus és értelmes ok marad, hogy nézőket kerestek. Ha így van, az is OK, menjetek nyugodtan. Megmondod a gyülekező pasiknak, hogy mit akarsz és kész, az lesz. Senki nem fog semmit csinálni, amit nem akarnátok.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy az adatlapod és az összes hozzászólásod alapján biszex pasi vagy, aki titokban pasit keres...) (Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A kérdés, hogy ti mit akarnátok? Milyen célból mentek oda, ha párod "semmit nem akar egy idegennel"?
Egyetlen logikus és értelmes ok marad, hogy nézőket kerestek. Ha így van, az is OK, menjetek nyugodtan. Megmondod a gyülekező pasiknak, hogy mit akarsz és kész, az lesz. Senki nem fog semmit csinálni, amit nem akarnátok.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy az adatlapod és az összes hozzászólásod alapján biszex pasi vagy, aki titokban pasit keres...) (Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Segítséget szeretnék. A hegedűs utcai moziban este is van (20 óra után) külön hetero terem? A feleségemmel szeretnék bemenni, de nem valószínű hogy idegenre nyitott lenne. Azért még érdemes bemenni? Vagy biztos hogy kikezdenek vagy akarnak vele? Ha ott vagyok úgy is? Köszönöm a válaszokat.
Mostanság,valaki Hegedűs?

Írtam üzit a hozzászólóknak
Szia! Ha valóban biztos mentek szívesen csak kukkolnék. Sztem azért az izgatná ha látja az álló szerszámot ami spriccelni akar...Kultúrált 40es heteró pasi vagyok.
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Van igen.
Irj ram, ha gondolod es elmondom, hogyan mennek a dolgok. Esetlegg elkiserlek (Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj ram, ha gondolod es elmondom, hogyan mennek a dolgok. Esetlegg elkiserlek (Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2024. 01. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma napközben, találkoznék egy aktív pasival!
Sziasztok! (01.23.) Kedden 14:00-tól maximum 16-ig ott leszek a Király utcai szexmoziban! Lesz innen még ott valaki? Én biztos, hogy ott leszek! Pasi, Hölgy...esetleg Pár? Írj privátban és pontosítunk!
Adatlap nélkül csak vergődsz itt. Nem veszed észre?
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Jön valaki itt vagyok hegedűs Gyula szex mozi ba
Szia. Ne haragudj de adatlap nélkül nem tudok mit mondani.
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 14:46

Sziasztok hegedűs Gyula szex mozi ba 15óratol ott vagyok szopás szoptatás dugás
Sziasztok hegedűs Gyula szex mozi ba 15óratol ott vagyok szopás szoptatás dugás
Szia igen 15óra ott vagyok
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia igen én 10perc is ott vagyok 15órara ott vagyok
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Jön valaki a hegedűsbe?
Mikor mennél? De én is tudok fogadni.
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)