Sziasztok, penteken megyek a Glory Cafe-ba. Nagyon felizgat a szexelo parok latvanya de igazabol a legnagyobb vagyam most az hogy a nezelodes utan a kabinban kozosen kivernenk egymasnak egy hozzam hasonlo erdeklodesu es koru pasival.
Szia! Írj rám privátban, ha még érdekel a hely!
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:26

Sziasztok privátba beszélgetnék valakivel a Glory Cafe ról még nem voltam , átlagos férfi vagyok és használható minden jóra
Ma egész délután-este ráérek, leápolnél valakit, a 13 kerületben.
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Mostanában valaki a hegedűsben? Max 45 éves korig sportos, átlagos! Képed legyen!
sziasztok! hölgy vagy pár lesz lent a hegedusben holnap 6 körül?
Holnap valaki 12től a Királyban vagy Hegedűsben?
Hoki ma 6 körül Hegedüsben?
Beszélgetés a mozikban történtekről???
Nofene! Nyitott egy szexmozi a reptér mögött?
(Ez egy válasz Hempman10 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptér mögött van valaki?
ma este belevalo par szex moziban egy kis kalandra?
Hegedűs Gyula szex mozi ba vagyok szopás szoptatás dugás most
Szia hegedűs Gyula szex mozi ba vagyok most szopok szoptatok gyere itt vagyok
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (2024. 03. 09. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki szopatna szexmoziban?
Sziasztok hegedűs Gyula szex mozi ba 16órakor ott leszek szopás szoptatás dugás hokizás valaki jön
Most este valaki Hegedűsbe?
Ma delutan, este hegedus ?
Sziasztok este valaki a hegedüsben?
Holnap napközben király utca hátsó kabinban szopóálarcban pucsítanék. Lenne aktív?
Oda nee gyere.
Ott a hegedüs,király utca ott ratyiskodjatok.
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:26

Sziasztok privátba beszélgetnék valakivel a Glory Cafe ról még nem voltam , átlagos férfi vagyok és használható minden jóra