Egy szép ápolt farkat hosszan kényeztetnék. Ma délelőtt. Ha mást is szeretnél az még jobb!
Sziasztok.hmmmm,azt az egy képet el nézve, kinek ne lenne kedve egy ilyen puncit lucskosra szana-szèt...ha meg hozzá vesszük amit adatlapon van.szerintem tutti nem kell aggódni hogy szárazon maradsz .
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 03. 16. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Vkinek van kedve ma este Glory Cafe-ba menni?
Vkinek van kedve ma este Glory Cafe-ba menni?
Mostanában lemennék glory cafeba, esetleg hegedűsbe
Valaki csatlakozna egy kis kalandra?
Valaki csatlakozna egy kis kalandra?
hello csak ejfelig van nyitva sajnos. itt ejszakazom a kozelben, kb 11-kor jartam arra de mar nem mentem le mert szerintem mar ures volt. holnap ejjel 2-ig vannak nyitva
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 22:46

Meddig van ma nyitva a Glory cafe ? KB - mennyien vannak most lent ?
Meddig van ma nyitva a Glory cafe ? KB - mennyien vannak most lent ?
Most valaki le ápolja cerkam ? 20.5
Este szépvölgyi?
Sziasztok. Ma este esetleg párok, vagy hölgy tervezi lejönni a glory caféba?
Érdekelne a hely de gondolom ez is kultúráltság és intelligenciafüggő.
Pasit, pasikat keresek, akiket mély torkosan leszophatok!! Nyelem, helyem van!! Érd-Bp és környékén.... Írjatok üzit..
Sziasztok, penteken megyek a Glory Cafe-ba. Nagyon felizgat a szexelo parok latvanya de igazabol a legnagyobb vagyam most az hogy a nezelodes utan a kabinban kozosen kivernenk egymasnak egy hozzam hasonlo erdeklodesu es koru pasival.
Szia! Írj rám privátban, ha még érdekel a hely!
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:26

Sziasztok privátba beszélgetnék valakivel a Glory Cafe ról még nem voltam , átlagos férfi vagyok és használható minden jóra
Ma egész délután-este ráérek, leápolnél valakit, a 13 kerületben.
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Helyem van!
Ha esetleg diszkréten szeretnéd, az is megoldható, hogy ne lássuk egymás arcát, megadom a címet, bejössz, teszek lepelt a benti ajtóra, bedugod a farkad, élvezésig szopom és mehetsz is. ( Ha úgy alakul és te is szeretnéd, lehet szó arról is, hogy megkpakolj hátulról.)
Ha érdekel írj privátban
Mostanában valaki a hegedűsben? Max 45 éves korig sportos, átlagos! Képed legyen!
sziasztok! hölgy vagy pár lesz lent a hegedusben holnap 6 körül?
Holnap valaki 12től a Királyban vagy Hegedűsben?
Hoki ma 6 körül Hegedüsben?
Beszélgetés a mozikban történtekről???
Nofene! Nyitott egy szexmozi a reptér mögött?
(Ez egy válasz Hempman10 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)