Igazad van jártam már így.
Most leginkább adritravit várom, miatt indulnék azonnal.
Ti hallottatok róla mostanában? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 20:40
Most leginkább adritravit várom, miatt indulnék azonnal.
Ti hallottatok róla mostanában? (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valóban tervezel menni, akkor ne várj, mert ha sokat vársz, akkor rosszabb esetben elmegy a kedved és el sem indulsz, jobb esetben odaérsz, de lekésel egy csomó mindenről.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik.
Ha valóban tervezel menni, akkor ne várj, mert ha sokat vársz, akkor rosszabb esetben elmegy a kedved és el sem indulsz, jobb esetben odaérsz, de lekésel egy csomó mindenről.
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik. (Ez egy válasz Ricsio üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken és szombaton nem lehet lyukra futni a lehetőségek terén - persze hogy mi jön össze, az már rajtad múlik. (Ez egy válasz Ricsio üzenetére (2024. 06. 14. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tervezek menni, csak várok, hogy írjanak még ki érkezőket
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2024. 06. 14. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory Cafe mostanság? Valaki?
Teljesen változó, van amikor előfordulnak napközben is párok, de előre senki meg nem mondja. Szóló nő max. a Gloryban, vagy swingerben, szexmoziba szőkőévente ha betéved 1-1.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 12:55

Vann no vagy pár aki/akik jarnak ilyen helyre napkozben? Vagy napkozben senki?
Vann no vagy pár aki/akik jarnak ilyen helyre napkozben? Vagy napkozben senki?
Királyba megy mostanában valaki?
Sziasztok. Ma 6-7 korul glory cafeban lesz par vagy holgy? Esetleg masik szex moziban?
Nincs.
(Ez egy válasz VastagFarok üzenetére (2024. 06. 12. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt egyáltalán nő, akivel lehet szexelni?
Számomra az lenne ahol rábuknál a faszomra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 19:57
Törölt felhasználó (1101502)

Melyik a legjobb sexmozi?
Ma délelőtt tali a hegedűs sexmoziban? Szopok, baszható passzív vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 20:00
Törölt felhasználó (4564862)

Holnap délelőtt a hegedűsben szopnék, köcsög vagyok, passzív vagyok, baszhatsz is, ha akarsz.
A Glory meleg- és biszextoleráns, de NEM melegbár! A többség heteró, de biszex pasik is vannak.
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt a hegedűsben szopnék, köcsög vagyok, passzív vagyok, baszhatsz is, ha akarsz.
Melyik a legjobb sexmozi?
Én nagyon szívesen megszoptatlak....
(Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory cafeban pasiként van esély szopni?
Attól függ... ha meleg/biszex vagy akkor bármelyiket. A szimpla mozikban erős pasitöbbség van, nők szökévente, párok teljesen hektikusan vannak (igaszából nekik kánaán ha plusz pasikat keresnek). Estefelé a Gloryt érdemes megnézni, ha heteró vagy (bár ott délután is kellemes mókákba lehet futni).
(Ez egy válasz m.akos üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:15

Hétköznap melyik mozit ajánlanátok?
Még soha nem voltam, de izgatja a fantáziámat!
Engem is izgat,de Nagyon.... ahogy ott vernèm... és egyszer csak valaki jönne és szopna.....ahhhh de yooooo is lenne
(Ez egy válasz m.akos üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:15