Holnap estére keresem igényes aktív partneremet.
Vasárnap koraeste mit érdemes felkeresni?
Melyik mozi, ahol van élet?
Melyik mozi, ahol van élet?
Sziasztok
Csatlakoznék
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 15:58
Csatlakoznék

Holnap 11-kor XX. Kerületben teljesen anonim dugatnám szexy szőke barátnőm 2-3 sportos aktív minimum 19-es farokkal. Bent maszkban várunk, bejössz, dugod, ráélvezel és szó nélkül mész. Csak viber számos üzenetre válaszolunk. Kép farkadról legyen.
Hegedusben meg tart a felujitas? Erdenes lehet lemenni este?
Sziasztok kedd este milyen helyet erdemes felkeresnem?bi passziv fiu vagyok.
Sziasztok.Ma délután jön valaki a Királyba?Biszex aktív pasi vagyok.
Én arra járok!
(Ez egy válasz etele74 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 08:32

Sziasztok.Ma délután jön valaki a Királyba?Biszex aktív pasi vagyok.
Sziasztok.Egy óra múlva szopatnék a Királyban, valaki?
Már befejezték a felújítást.
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na es milyen lett ??
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 9-10 körül tervezzük a lemenetelt a Hegedűsbe 2 igényes ferfi..holgy v pár jön le?
Nem tudom, csak olvastam hogy kész van, nem voltam
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Dec 12-16 ig Pesten leszek,kanos pasikat keresek szex mozis kalandokhoz
Ma valaki glory cafe?
Vagy hegedűs? Elvileg kész van.
Sziasztok!Volt már valaki a Hegedűsben amióta elkészültek a felújítással? Kíváncsiak vagyunk milyen változások lettek.
Glory cafe ma este pár?
En voltam a hegedusbe , szerintem eleg jo lett , erdemes megnezni, remelem tobb par fog lejarni

Milyen újdonságok lettek? Hogy képzeljük el most a termet?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 21:58

En voltam a hegedusbe , szerintem eleg jo lett , erdemes megnezni, remelem tobb par fog lejarni

Sziasztok. Hegedűsbe megyek szívesen kalandoznék párokkal.....