Hát én ma voltam lent először a Hegedűsben.
Gondoltam megnézem milyen.
De sajnos csak férfiak voltak lent.
Párok,hölgyek szoktak lenni?
A pultos hölgy kedves volt és mosolygós.......
Finom lehet.
Finom lehet.
Ma délelőtt 11- körül a Hegedűsben?
Sziasztok! 23.-án, koradélután, napközbeni időpontban, lenne aktív pasi(k) akit érdekelhetnék egy kellemes időtöltésre?
Teljesen változó mikor mennyi pár van. Van amikor napokig egy sem, s van amikor egy nap 3-4 is.
A Gloryban/swingerekben több pár van, ettől még a Hegedűs is jó hely (mindegyik másért jó). (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 12. 20. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 22:46
A Gloryban/swingerekben több pár van, ettől még a Hegedűs is jó hely (mindegyik másért jó). (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 12. 20. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát én ma voltam lent először a Hegedűsben.
Finom lehet.
Finom lehet.
23.-án este hölgy vagy pár tervezi, h lemegy a Hegedűsbe?
Ma délután pár glorycafeba?
Ma tervez valaki lemenni Hegedűsbe, haveri alapon csatlakoznek..először mennék.
Vannak párok?? Most valaki?
Egy "színházhoz" viszonyítva szinte alig , de elvileg vannak lent !
) Le kell nèzni ha szabad
) Le kell nèzni ha szabad
Sziasztok!
Holnap valaki(k) hegedűsbe vagy királyba találkozna egy fiatal 22 éves kedves sráccal?
Ha igen írj/írjatok privátban.
Puszi!
Holnap valaki(k) hegedűsbe vagy királyba találkozna egy fiatal 22 éves kedves sráccal?
Ha igen írj/írjatok privátban.
Puszi!
Glorycafeba ma?
Ma megy valaki a hegedűsbe vagy a királyba?
Ma kora dun tervezem a Hegedűsbe a lemenetelt.holgy vagy pár érettebb jön le?
Szia!
Max délre ott vagyok, várlak! (Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 12. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 20:25
Max délre ott vagyok, várlak! (Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 12. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 23.-án, koradélután, napközbeni időpontban, lenne aktív pasi(k) akit érdekelhetnék egy kellemes időtöltésre?
Hideg van ma, a Hegedűsben du. 2 környékén melegítenék farkakat szájjal.
Nagyon klassz lett a felújított Hetero terem.
Fél 9-9 között lenézek a Hegedűsbe, szopcsiznék egy jót!
Sziasztok! A Gloryban van pasi bi is? Pasi is mehet a kabinba esetleg? Vagy hogy van ott ilyen buli?
Szia. Mivel senkire nincs ráírva a beállítottsága, ezért bárki mehet bárhova.
Aztán hogy kinek lesz szimpatikus az illető, az majd kiderül. Diszkrét keretek között bi pasival sok minden történhet akár pároknál is. De az erőszakos, a nemet nem értőt általában elküldik.
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2024. 12. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 08:48
Aztán hogy kinek lesz szimpatikus az illető, az majd kiderül. Diszkrét keretek között bi pasival sok minden történhet akár pároknál is. De az erőszakos, a nemet nem értőt általában elküldik.
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2024. 12. 25. szerda 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Gloryban van pasi bi is? Pasi is mehet a kabinba esetleg? Vagy hogy van ott ilyen buli?
Bács kiskunban és csongrad megyében keresek glory helyet

vazelinator

Birág