Sziasztok.Királyban szopnak valaki délutàn?Pár esetleg?
Hello! Fiatal srác keresne hölgyet vagy párt jövőhéten valamelyik délután.
Hegedűsben ki szopatna?
Hegedűsben, most este 22h-24h között szopok. Baszható is vagyok. Passzív vagyok. Mélytorkozom. Számba, arcomra mehet. Kor, alkat mindegy. Lehetsz, akár 70 éves is vagy extra duci is, pl. 140 kg is. Írj és tali!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok!Debrecenben vagy környékén tud valaki glory hole helyet ?
Ez Minket is érdekelne
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben van valami ilyen hely esetleg?
Szerintem ott nincs Bp-n is csak három van (Hegedűs, Király, Glory Café - igaz utóbbi nem szimpla szexmozi, hanem egy szexmozi - pub - swinger speciális elegye).
(Ez egy válasz piicilany üzenetére (2025. 01. 07. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagykanizsán vagy Zala megyében van ilyen??
Rendszeresen járnak és rendeltetésszerűn használjàk a műintézményt!
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most a Hegedűsbe laza mókára?
Szerintem inkább péntek vagy szombat este menj, pláne elsőre
(Ez egy válasz marker99 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 4 után bárki hgedűsbe? először mennék
Hello!
Ma délelőtt valaki a Hegedűsbe?
Ma délelőtt valaki a Hegedűsbe?
Mihez lenne kedved?
(Ez egy válasz Kempinges üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel nyitásra valaki a Hegedüs Gy. u. Moziba?
Sziasztok voltatok a glory cafeba?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 01. 04. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)