Sziasztok király utcában van valaki ?
Hegedűs most?
Most kiraly utca?
Ma megy pár, hölgy vagy tavi a bármelyik intézménybe?
Hegedűs utca holnap?
Párhoz(F/L vagy F/F)is csatlakoznèk, főleg napközben ok.
Párhoz(F/L vagy F/F)is csatlakoznèk, főleg napközben ok.
Sziasztok! Hétfőn valaki Királyban vagy Hegedűsben a délelőtti órákban? Inkább a Hegedűsbe mennék, az valahogy kultúráltabban tűnik! Jelezz privát üzenetben, ha éppen Te vagy Ti is ott lennétek! Üdv!
Ma 6-7 után passzivval taliznek hegedusben
Sziasztok! XI. kerületben este 21:30 körüli villámtalira nyitott valaki?
Etele plaza? Allee? Hol ér rám egy mohó fiatal srác?
Etele plaza? Allee? Hol ér rám egy mohó fiatal srác?
Glloryba mennénk ma párban. Lesz még lent pár, hölgy? Ha igen mikor?
Hegedűsben ma valaki?
Sziasztok a ma estét ki tervezi a Glory ban tölteni hölgyek,parok!?
Sziasztok
Holnap napközben keresek kalandot hölgyel párral , masszíroznék hölgyet 2-3 órában
Holnap napközben keresek kalandot hölgyel párral , masszíroznék hölgyet 2-3 órában
Sziasztok. Végre kezd realizálódni. Február 11 vagy 12 hegedüs.
Én és egy 63 éves nö. Én mindketten szopnánk. A hölgy gumiban is dugható ha szimpi vagy. Mennyire lenne erre igény?
Én és egy 63 éves nö. Én mindketten szopnánk. A hölgy gumiban is dugható ha szimpi vagy. Mennyire lenne erre igény?
Biztos hogy lenne
(Ez egy válasz Csb84 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 05:18

Sziasztok! Ma lemennénk (L35bi-F45hetero)gloryba vagy Hegedűsbe, ha lenne pár/hölgy akivel osztozhatnánk az örömökben.
Sziasztok én egy 50 érett mindenre nyitott férfi vagyok, szeretnék veletek egy kis összejövetelben benne lenni írj v küldj teloszàmot ,bármi lehet
(Ez egy válasz Csb84 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 05:18

Hètfőn a Hegedűsben csatlakoznèk egy jó kis többeshez,40es uni fèrfi vagyok metèlt farokkal
Sziasztok! Hétfőn ki lesz a Hegedűsben a délelőtti órákban?Jelezz privát üzenetben, ha éppen Te vagy Ti is ott lennétek!Pár esetleg? Aktív biszex pasi vagyok!Üdv!
Zalában tud valaki glory helyet ?

Ma délelőtt ,,moziznék"!