Enyhe biszex pár Budapestről?
szóló hőlgy re gondolsz? Vannak akkorák mind a medve.nem egyszer vóltam,még nagyképűek is
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 02. 18. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 14:33

A Hegedűs nagyon lutri. Amióta felújították nagyobb a forgalma, de totál változó mikor van lent pár. Van hogy 1-2 napig egy sem, máskor meg egy nap megfordul több is.
Ami tutibb az a Glory, ott azért mindig vannak párok, szóló nők is.
Ami tutibb az a Glory, ott azért mindig vannak párok, szóló nők is.
gyertek csak ,lessz menet.Ott leszek
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 08:39

Pénteken a Hegedűsben lennék a párommal 52é vékony hölgy. A terv szerint be nem szeretne venni senkit, de izgatja, hogy közönség előtt dugnám meg. 20-22h között. Nem vagyon ott nagyon tapasztalt. A hetero teremben ilyenkor sokan szoktak lenni?
Pénteken a Hegedűsben lennék a párommal 52é vékony hölgy. A terv szerint be nem szeretne venni senkit, de izgatja, hogy közönség előtt dugnám meg. 20-22h között. Nem vagyon ott nagyon tapasztalt. A hetero teremben ilyenkor sokan szoktak lenni?
Sziasztok!ma 3ora után élveznék egy jót a 15.ker környékén.Barmiben benne vagyok
Sziasztok. Hatvanban a vasútállomásra szokott járni valaki?
Sziasztok.
Miskolcon van glory hely?
Miskolcon van glory hely?
Szeretnék találni egy hölgyet aki bevezetne a szex élményeibe. 1 nő volt van az életembe aki a nejem már több mint 30 éve és szeretném élvezni a Szexet.
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
M5 tesco?
Sziasztok most mennék glory ba jönne velem valaki?
Sajnos nem, ez a saját tapasztalatom.
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ironikus komment volt
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 08:28

Ezt te sem gondolod komolyan. Néha mikor Pesten járok előfordult, hogy benéztem, de egyetlen alkalommal sem láttam párt de még hölgyet sem.
Sziasztok! Március 10-én megyek a király utcai moziba, esetleg valaki valamilyen infót tudna adni hogy milyen a hely stb.? Előre is köszönöm!
Prágában volt már valaki? Mi lehet a hely neve?
Szép napot. Ha a héten bármikor a hegedűsben egy hölgy szeretne a glory ban kényeztetni orálisan egy férfit akkor bármikor ráérek. Első áldozó lennék a glory témában
Mondjuk Prága, eléggé tágan értelmezve (sem) hozható össze ma már a kérdéses Szlovákiával.
Nemrég jöttem el..
(Ez egy válasz holipoki üzenetére (2025. 02. 18. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Most van valaki a Hegedűsben?
Szia, nyilvános nem igazán van. Valóban Prágában viszont annál inkább
(Ez egy válasz Izike0708 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 21:42

Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban hogy Szlovákiában melyik városban van Glory? Válaszotokat előre is köszönöm!
Puszi Izi :P
Puszi Izi :P
Ma este lesz valaki Győrben az ETO parkban?
21:00 után megnézném az ott említett glory-t.
21:00 után megnézném az ott említett glory-t.