Sziasztok mag hegedűs Gyula szex mozi ba fél 12-12óra jön valaki
Sok spermás, fiatal (35 alatti) srácok, gyertek a Glory-ba csütörtökön

Mi valódi aktív párként keresünk transz vagy cd ( szőrtelen) játszó társat. Glory és Hegedűs is szóba jöhet. Mutatós pár vagyunk.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 15:35

Swinger Yours eseményei: swingereknek
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő
Valamint ne felejtsétek el a swinger Podcast adásainkba is belehallgatni
Saját élményeinkből és tapasztalatainkból készül.
Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő

Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Sziasztok
Hegedűsben holnap 11:00-kor van kedve találkozni valakinek?
Nyitott vagyok
Hegedűsben holnap 11:00-kor van kedve találkozni valakinek?
Nyitott vagyok

Az biztos, hogy tuti buli volt
(Ez egy válasz Tony84 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 01:18

Köszönjük a hölgynek a részvételt a Glory Cafe-ban! Többször is sikerült kivégeznie ráadásul mindezt közönség előtt, ami egy plusz izgalmat adott a dolognak.
Jó éjszakát mindenkinek, én ma tuti jól alszom...

Swinger Yours eseményei: swingereknek
Saját élményeinkből és tapasztalatainkból készül.
Üdv Merci és Peti

Üdv Merci és Peti
Per pillanat nincs
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak lent párok?????
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 14:51

Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék párokkal.....
Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék párokkal.....
Ma este 8 körül a hegedűsbe vagy a királyba tervezett valaki menni innen?
Most van az oldalról lent valaki a, Hegedűs u. moziba?
Csütörtökön Glory-ban fiatal (max 35 éves) srácot szopnék a kabinoknál ha benézne valaki
Sziasztok
Holnap van kedve valakinek a Hegedűs Gyula utcai szexmoziban találkozni?
Privátban írj.
Holnap van kedve valakinek a Hegedűs Gyula utcai szexmoziban találkozni?
Privátban írj.
Ma este esetleg valaki Glory Cafe? 8-9 körül. Szopnék elsősorban.
Bocs. Hetero
Egyenesen előre hwteró terem.
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 07:44

Tudnátok segíteni, hogy Hegedűsben a kassza után merre van a hinta? Illetve hogy ahhoz közel van kabin amibe holggyel vissza tudunk vonulni ha nyugit szeretnenk?
Tudnátok segíteni, hogy Hegedűsben a kassza után merre van a hinta? Illetve hogy ahhoz közel van kabin amibe holggyel vissza tudunk vonulni ha nyugit szeretnenk?
Ma délelőtt 9 környékén szopnék a hegedűsben
Akkor még egyszer elmondom: nem volt nő, csak annak látszott. De ha 1 méternél közelebb álltál hozzá, akkor már megállapítható volt.
És azt is még egyszer elmondom, hogy egyvalaki miatt volt ott, jött és ment. Rakd össze, hogy miért, többet nem segítek.
Mindezt azért tudom, mert noha aktív szereplője nem voltam a történetnek, ki tudtam nyitni a számat pár mondat erejéig már a legelső adandó pillanatban. Javaslom ezt nektek is, akármilyen meglepő, csodákat művel a kommunikáció... (Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És azt is még egyszer elmondom, hogy egyvalaki miatt volt ott, jött és ment. Rakd össze, hogy miért, többet nem segítek.
Mindezt azért tudom, mert noha aktív szereplője nem voltam a történetnek, ki tudtam nyitni a számat pár mondat erejéig már a legelső adandó pillanatban. Javaslom ezt nektek is, akármilyen meglepő, csodákat művel a kommunikáció... (Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen életszerűtlen volt, hogy csak a nő tűnt el…
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 20:26

Azért nem kérdezted, mert nemhogy kommunikálni nem mertél, de még közelebb menni sem. Ugyanis ha közelebb mentél volna, akkor láttad volna, hogy az a "lány" travi volt, és amúgy egyvalaki miatt volt ott.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros.