Én beszéltem velük, de ott is eltűntek, meg ugyan ezt a videót küldi. Nem találkoztam velük odáig nem jutottunk. Nem mondom hogy kamuk, de nem rudom minek írogatnak ha sehol nem jelennek meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 13:34
Törölt felhasználó (4770280)

Nekünk is egy üzenetig volt aktív,utánna mint Petőfi...
Szerintünk,csak "operatőrként" volt jelen a videózásnál és ezzel hírdeti magát.
Szerintünk,csak "operatőrként" volt jelen a videózásnál és ezzel hírdeti magát.
Sziasztok. A hegedűsben vagyok, Megkérdezhetem ma nem volt pár.
Akkor jó, mert én sem voltam
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk is egy üzenetig volt aktív,utánna mint Petőfi...
Szerintünk,csak "operatőrként" volt jelen a videózásnál és ezzel hírdeti magát. (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk,csak "operatőrként" volt jelen a videózásnál és ezzel hírdeti magát. (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem volt a pár!!!
Olvass már vissza, full kamus a csávó. Ezt minimum 3x játsza el
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2025. 03. 25. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Volt a pár?
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2025. 03. 25. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttök? Vagyunk egy páran...
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 08:51

Sziasztok mi egy pár vagyunk mennénk ma dél körül a Hegedűsbe 2-3 fiatalabb pasit szívesen látnánk benn leszünk a kabinba feleségemet akarom meg baszatni jó faszu pasikkal írj privatba
Sziasztok mi egy pár vagyunk mennénk ma dél körül a Hegedűsbe 2-3 fiatalabb pasit szívesen látnánk benn leszünk a kabinba feleségemet akarom meg baszatni jó faszu pasikkal írj privatba
Glory Cafe, VIII. Baross utca
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 05:02
Törölt felhasználó (4766161)

Sziasztok. Hol van pesten olyan glory ahol a párommal ketten lehetünk bent?
Sziasztok. Hol van pesten olyan glory ahol a párommal ketten lehetünk bent?
Attól függ mit és kivel szeretnél.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedden Hegedűs Gy -ba mikor érdemes menni?
Írjatok!
Írjatok!
Sziasztok. Holnap d.u. akar valaki pasit szopatni. Fiatalos a külsöm és tudok mélytorkosan szopni.
Továbbra is valaki ?
Valaki kiral utcai szexmozi ?
Örömmel mutatom exem képeit , akár közös hoki vagy épp segítek rajtad rajtad körülbelül 6 órakkor
Örömmel mutatom exem képeit , akár közös hoki vagy épp segítek rajtad rajtad körülbelül 6 órakkor
Valaki esetleg király utca szexmozi ?
Sziasztok! Holnap napközben, Budapesten kipróbálnám valamelyik szexmozit, vagy glory-t. Elsősorban párokkal vagy hölgyekkel barátkoznék. Hova érdemes menni dél körül, van itt olyan aki megmutatná nekem valamelyik helyet? Írjatok privátban