Ma megy Gloryba valaki? Szopatnék valakit aki nem csak kapkod hanem tényleg szeret szopni és kényeztetni.
Sziasztok. Ma 6 óra körül lenézek a hegedűsbe szívesen kalandoznék párokkal......
Király hulla .Senki 1 órán belül .............................
City market soroksár, valaki ma délután 16:30 körül?
Ma este hegedűsben vki kb 9-10 fele? Max 40-ig, férfias
Én lenézek 21:30 után
(Ez egy válasz Babyboy12 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hely mert olcsó de van sok leskelődő faszi is ,attól még forgalmas
Az. Ha nem lenne jó hely akkor nem lenne telt ház péntek-szombat este
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 18:09

Törölt felhasználó (4362902)

Glory cafe jó hely?
Sziasztok! Voltam kb kéthete a Hegedűs Gyula szexmoziba! Nagyon jó volt! Jővőhéten ismét Pesten leszek és be fogok menni! Ugyan úgy mint akkor csak combfix lesz rajtam
Glory cafe jó hely?
Helló. Mit szeretnél a szexmoziban?
(Ez egy válasz jhonas2 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Ma valaki esetleg Hegedűs utcai mozi?
??
Holnap este valaki hegedűs gyulában?
Teljesen fel lett újítva, sokkal igényesebb most mint a Király. Igen, vannak kabinok.
A Királyhoz képest eltérés, hogy az eléggé "forró", míg a Hegedűsben fel-felbukkan hébe-hóba 1-2 pár is. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2025. 03. 26. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 20:39
A Királyhoz képest eltérés, hogy az eléggé "forró", míg a Hegedűsben fel-felbukkan hébe-hóba 1-2 pár is. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2025. 03. 26. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Régebben voltam párszor a Király utcában gondoltam megnézném a Hegedust. Némi információt kérhetek milyen hely Királyhoz viszonyitva.
Vannak esetleg kabinok is?
Régebben voltam párszor a Király utcában gondoltam megnézném a Hegedust. Némi információt kérhetek milyen hely Királyhoz viszonyitva.
Péntek este lenézek a Hegedűsbe!
Lehet esélye h lesz lent pár esetleg?
Lehet esélye h lesz lent pár esetleg?
Sziasztok!
Holnap dél körül esetleg pár tervezi látogatni a Hegedűs utcát?
Valaki aki popperszt hasznal es cumizna is. Kiraly utca kornyeken vagyok hely kell
Hegedűsbe ma délelőtt igényes párokkal vagy hölggyel találkoznék