Sziasztok, sajnos most péntekre csúsztatom a dolgot, nem lenne elég időm jól felkészülni. 20.30kor tudok kezdeni mjad. A részletekért rámírhattok. Az eseményre biztonságos, megbízható, kulturált urakat keresek, akik részt vennének egy orálcentrikus bulin, ahol a hangsúly az arcra élvezésen van. Nincs dugás, csak száj, handjob + arcjáték. Részemről: CD (crossdresser), nyitott, tapasztalt, kíváncsi.
Keresett profil: 20–60 év közötti, ápolt, egészségtudatos, tisztelettudó férfiak. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha felelősen állsz a témához.
Keresett profil: 20–60 év közötti, ápolt, egészségtudatos, tisztelettudó férfiak. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha felelősen állsz a témához.
Sziasztok!
Csütörtökön 11.30 körül megyek Hegedűsbe. 18-35 közötti (vékony) passzív srác elkísérhetne. :P
Csütörtökön 11.30 körül megyek Hegedűsbe. 18-35 közötti (vékony) passzív srác elkísérhetne. :P
Sziasztok!
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.

Zala megyében hasonló hely??
Miskolcon vagy környékén nincs valami hasonló hely?
Itt vagyok.. írj már rám.. és a képeim is látod.... szerintem jó vagyok a szádba
(Ez egy válasz peter31 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap délután 3 óra előtt kicsivel jött a hegedűsbe egy magas fehér pólós, farmeros srác, ha magadra ismersz jelezz

Mackós alkatú, határozott szopatóm keresem. Írj üzenetet!
Este 8 után beugranék a Hegedűsbe társasozni. Volna beszálló játékostárs?
Nem volt valami jó a társaság.
(Ez egy válasz Kivancsi21per6 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szülinap miatt holnap estére tolódik
Van elet?
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék....
Igen, mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:42
Törölt felhasználó (4784159)

Sziasztok, ma este a Hegeedűsben érdekes lehet valakinek egy blowbang, bukkake esemény? térdelek s szopattok arcomra veritek.
Teljesen. Mikor mész?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:42
Törölt felhasználó (4784159)

Sziasztok, ma este a Hegeedűsben érdekes lehet valakinek egy blowbang, bukkake esemény? térdelek s szopattok arcomra veritek.
Balatoalmádi glory, hölgy vagy pár ma 12-13 körül?
A Hegedűs még tartja a színvonalat? Nemsokára újból ellatogatok ☺️
Rendesen jó a hölgy,ahogy szereti a szexet...
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia írj privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 19:05
hmmm, isteni a videóitok.
Törölt felhasználó (4781585)