Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén van ilyen hely? Szívesen kipróbálnám.
Én megyek dél körül!
(Ez egy válasz bipart-szopatnek üzenetére (2025. 07. 02. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Csajt szopatnèk. Valaki esetleg délután??
Hegedűsbe megy most valaki, aki szopna?
17 óra felé Hegedűsbe szopnék ápolt partnert. De sima farokverèsben is benne vagyok

Valaki hegedusbe most ?
Szia! Hozzám jöhetnél. A 11.kerületben van helyem.
(Ez egy válasz szende fiucska üzenetére (2025. 07. 02. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 08:08

Én inkább egy magán lakásba megyek vagy mennék szoptatni főleg ha valaki szopna is....mint egy szexmoziba....akihez lehet menni ma szoptatni írjon már rám...4 re már tudom jönni is.. és akkor torkon èlvezek
Sziasztok most megyek a Hegedűsbe . 50 es pasi vagyok es szeretem ha szopnak. Csaj vagy párral találkoznék de az szinte lehetetlen.
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
Én inkább egy magán lakásba megyek vagy mennék szoptatni főleg ha valaki szopna is....mint egy szexmoziba....akihez lehet menni ma szoptatni írjon már rám...4 re már tudom jönni is.. és akkor torkon èlvezek
Gyere Hegedűs, vagy Gloryba?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 15:49

privát glory helyet tud valaki Budapesten? csak kiváncsiságból
Van 1-2 pasi aki fabrikált valamiféle "privát gloryt", de ennyi erővel glory nélkül is simán felmehetsz a lakására. Szerintem jobban jársz a "reguláris" helyre mész (szexmozi, vagy a Glory Café) ahol rendes glory van és nem egy idegenhez mész fel látatlanban.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolcon van glory hely? Tud valaki?
jah
akkor a kör bezárult
És legalább jó hely ?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

az én voltam
ott már voltam
(Ez egy válasz Garry77 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 17:16

Gellért tér környékén van ilyen állítólag, valaki említette itt a múltkor...
Gellért tér környékén van ilyen állítólag, valaki említette itt a múltkor...

Gloryba szopnék délután. Ápolt fasz?

Ő mindig garantált sikert arat
(Ez egy válasz Hellblazer üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)