Szerintem szóló nő nagyon ritkán,igaz, párszor voltam, napközben,tehát lehet máskor néha van...párt láttam már, de 99% pasi inkább
Ebben én is biztos vagyok, az itt olvasottak alapján
Valaki aki cumizna hosszan engem most bp sex moziban aki benne lenne jelezzen
Valaki aki most cumizna nekem bp sex moziba tudnak menni
Sziasztok!most a Hegedűs szexmoziban szopnék élveznék!van valaki?
Sziasztok!most a Hegedűs szexmoziban valaki aki szopatna és élvezne egy jót?
Valaki almàdi liget wc este 8 kor szopnék.egyet
Piros óvszert dugok át a lyukon... várom a puncit, utána ajándék!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 23:49

Holnap 22 órakor kiírom, hogy miről fogod felismerni a farkam, amiért punciba dugáskor jutalom jár.
Szegeden esetleg van valahol Glory?
Szia! Mi voltunk ott párommal! Meglehetősen fura volt,hogy pasi volt ránk állva,de nem miattam! Heterónak nem mondanám azt a helyet!
Tényleg sok pár jár! Szóló csajok is! Engem is enged a párom!
Ma délután egy potens pasi megdughatna!
A szexmoziba szóló nő szökőévente, párok váltakozóan. A Gloryban viszont minden nap vannak párok és szóló nők is sűrűn előfordulnak.
Sziasztok ma esetleg par lesz lent sexmoziba !?
22:30 körül almádi ?
Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék......
Egy ideje gondolkoztam, hogy leírjam -e , de leírom. Nem igazán értem azt a csávót, aki a Dunakeszi Auchan gloryba beül, telefonozik, vagy csak ücsörög, de sem szopni, sem szoptatni nem akar. Képes órákon keresztül ott ülni, de minek? Elfoglalja a helyet azoktól, akik ezt a glory-t használni szeretnék. Miért?
Elmondásod alapján nem a glory miatt, az biztos. Simán lehet, hogy hajléktalan, vagy bújkálnia kell valaki elől és nem túl igényes.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (2025. 07. 20. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 20. vasárnap 18:32

Egy ideje gondolkoztam, hogy leírjam -e , de leírom. Nem igazán értem azt a csávót, aki a Dunakeszi Auchan gloryba beül, telefonozik, vagy csak ücsörög, de sem szopni, sem szoptatni nem akar. Képes órákon keresztül ott ülni, de minek? Elfoglalja a helyet azoktól, akik ezt a glory-t használni szeretnék. Miért?
Hello!
Most valaki a Hegedűsben?
Most valaki a Hegedűsben?
Ma este lesz lent valaki a Gloryban?