Sziasztok! Valamelyik gloryban tartozkodik most holgy Pesten?
Sziasztok (Szabolc-Hajdu-Borsod) megyéből keresnék kezdőként olyan fiút akivel ki próbálhatnám a kölcsönös orált , az se baj ha passzív vagy , olyanban már volt részem de most egyre jobban izgat hogy énis ki próbálnám. 26 éves 170 magas 80 kg vagyok , írj üzit és beszéljünk
Sziasztok!
Holnap (szombat) este tervezünk menni a glory cafe-ba.
Szívesen ismerkednénk párokkal, fiúkkal normál alkat és kb. 40 éves korig.
Ha ti/te is ismerkednél velünk írj privátban
Holnap (szombat) este tervezünk menni a glory cafe-ba.
Szívesen ismerkednénk párokkal, fiúkkal normál alkat és kb. 40 éves korig.
Ha ti/te is ismerkednél velünk írj privátban

Szia!
Én már itt vagyok! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már itt vagyok! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Ma délutánra keresnék egy párt vagy egy hölgyet akivel kicsit kiélvezhetnénk a pénteki örömöket.
Üzenetben várom a jelentkezést ha valakinek / valakiknek lenne kedve ma játszani kicsit!
Sziasztok
Mai napon napközben Király utcai moziban lesz hölgy, pár?
Sziasztok 1 hőnapja voltam a hegedűs én fekete nylon tangában voltam és több mint 1 órán keresztül simogatta izgatta magam egyszer csak valaki bemenet a fülkében én kaptam az alkalmon és beraktam a lukon csak szerintem hamar elélveztem ha magadra ismersz kérlek írj rám szívesen megismételném puszi
Nagyon szívesen elmennék Veled!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15-18 ora között almádi glooryba hölgy vagy pár vagy bisexpár vagy pasi egy kis akciora?
Én úgy néz ki hogy szombaton megyek. De ha szimpatikusnak találsz, akkor máskor amikor neked jó, szívesen elmegyek veled!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok moziról tud valaki mesélni elmennék oda szívesen !
Holnap este melyik mozit érdemes meglátogatni, hogy párt, nőt találjak?
Szívesen kukkolnék is!
Szívesen kukkolnék is!
Kerepesi tabu mentes kép videó nezegetes?
Ma este megyek a Glory Caféba.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
a glory érdekelne
Holnap valaki 1 körül eljönne velem a hegedűsbe?
Szeptember 15-i héten Budapesten fogok tölteni pár napot, és szexmozi/glory témában abszolút kezdőként kérdezem, hogy hova érdemes ellátogatni, ha ki szeretném próbálni magam egy ilyen helyen.
Hello!
Mai napon, délelőtt 11, dél körül a Hegedűsben,
lányok, párok travik?
Mai napon, délelőtt 11, dél körül a Hegedűsben,
lányok, párok travik?
És akkor az Auchanban úgy kell kérdezni hogy tessék mondani hol találom a glory hole helyet