Kedden is lesz?
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek este Glory café. Bevállalós szőke dús milf férje kíséretében. Ha potens vagy és ápolt ( trimmelt vagy borotvált farokkal). Mi ott leszünk fél tíztől.
Almádiban napközben esetleg valaki?
Gloryhole nalam Budapesten
Sziasztok. Hegedűsbe jön most valaki?
Sziasztok. Ma Bp -en vagyok, van egy kis időm, ezért életemben először elmennek a hegedűs be. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire számíthatok, ha kb 14-15 óra közt megyek ma. Sokan szoktak lenni? Vannak aktívak is, vagy mindenki csak szopni szeretne? Köszi
Ma du. körül Magnum szaunás kaland?
Nem szokás, esemény, Xplore a neve. Havi 2 alkalommal nemtől függetlenül mindenkit várnak. Ha felmész a Magnum oldalára, látod, hogy mikor van.
(Ez egy válasz Hottoroto üzenetére (2026. 03. 17. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Hegedűsben dél körül pár tervez menni? Szívesen végignézném.
Mostanság Hegedűs? 20/6
Ez egy ilyen kialakult szokás?
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 03. 10. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 12:24
Ez így nem igaz! Kéthetente hétfőn vannak hölgyek, párok. Tegnap is voltak.
Ma valaki?
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2026. 03. 17. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki?
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2026. 03. 17. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedusben most valaki?
megnéznék egy masztit a monoriban...
Oksi!
(Ez egy válasz Szépfiúakibaszniakar üzenetére (2026. 03. 17. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 17. kedd 10:36
Helyel rendelkező partnerem keresem aki kicsit szájjal....
Helyel rendelkező partnerem keresem aki kicsit szájjal....
Ma du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
kedd 11 hegedűs?
Ismét megpróbálkozok. Békásmegyeri glorys kalandra lemne valaki? Én aktív vagyok, most itt vagyok.

vazelinator

Rat