Brutál méret….
(Ez egy válasz Dani37 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok.... akcióra készen...
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jelen.
190/100 20/6 (Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelen.
190/100 20/6 (Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory hole kedvelő párként keresünk Budapesti pasit!
Sziasztok ! Hétfőn 7-8 körül érkezünk , a Glory Cafe ba Gyertek oda nyugodtan . 30 körüli pasit keresünk az asszonynak
Viszont a hegedus teljesen korrekt hely lett.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az egykor szebb napokat látott Király mára egy nyilvános budi "igényességű" hely lett. Koszos, büdös, mállik a vakolat, a műbőr priccsekről pereg le / felhasítva a huzat. Igénytelenebb melegek törzshelye. Nőt csak akkor látsz amikor az aluljárós k.rva oda viszi a kuncsaftját fuvarba.
(Ez egy válasz Noel26 üzenetére (tegnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Oda nem éri meg menni, szóló lányok esetleg csak anyagi ellenszolgáltatás fejében vannak ott néha, ritkán betévednek párok is, de a hely sajnos nagyon igénytelen, koszos, a személyzet ritka bunkó. Érdemesebb a Glory cafeba menni onnan nem messze Baross u. 30. sokkal igényesebb, párok, szóló lányok, esténként fellépő lányok stb., tuti nem jössz el kaland nélkül.
(Ez egy válasz Noel26 üzenetére (tegnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Király utcai moziban mennyire szoktak lányok lenni? Mikor éri meg menni.
15:15 Almádiban leszek.(csak a ff tag )
Hello..valaki esetleg a délutáni órákban békási gloryban vevő lenne egy kalandra? Aktív vagyok!
Mostanság, király utca? Glory hole? 20/6cm
Ma du lemennék a Hegedűsbe ha van aktív pasi. Telelőhetnéd a számat
Duna plázában van glory? Ha igen hol?
Xpovi kamu?
ne nevettes! A párja még mindig top3!!!!! Van pár felhasználó aki már szinte legendának számít itt, ők abszolút azok, de pl extremribanc is, kalandvagy is stb és nem csak én “ismerem” őket személyesen hanem még jó páran. Ők ha valamit mondanak az úgy van! Üdv a Taxis. (Aki már nem taxis
)
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 04. 18. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ne nevettes! A párja még mindig top3!!!!! Van pár felhasználó aki már szinte legendának számít itt, ők abszolút azok, de pl extremribanc is, kalandvagy is stb és nem csak én “ismerem” őket személyesen hanem még jó páran. Ők ha valamit mondanak az úgy van! Üdv a Taxis. (Aki már nem taxis
)
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 04. 18. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2026. 04. 18. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
0-24es ha jól tudom. Én bármikor megyek nyitva van. Vasárnap is
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 08:11
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a békási wc vasárnap is nyitva van?
Van rá némi esély, hogy legyen ott valaki , holnap reggel 8 körül rajtam kívül?
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a békási wc vasárnap is nyitva van?
Sziasztok . Hétfőn lehet hogy megyünk a Glory Cafe ba.

vazelinator

Gbéz
Alana Summers