Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14804   ma 21:29
Andras0904 Andras0904
Ki sérteget kit mikor te okoskodtál irtál olyat amire itt vered magad a nagy semmire! Menjél pucsitsál be oda vakamelyik barátodnak és élvezkedjetek idióta! nyes
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:50
Te valami admin vagy? Ha nem, akkor felesleges írnod! Esetleg láthattad, hogy ő hány hozzászólásban sírta tele a topicot. Az nem zavart? A nagy hetero alapon írt sértegetései sem? Tehát egyetértesz vele.
#14803   ma 21:26
Andras0904 Andras0904
Nevetséges vagy ennyit érsz bisex kispajtás! nyes
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:25
Te engem? nyes nyes Analafabéta. Nyilván a nőknek sem kellesz, ahogy pl én is pattintanálak le, amikor megszólalnál és a traktorkulcs kiesne a azádon.
#14802   ma 20:54
In threes In threes
Két profillal dobjátok...
Ne osszátok,ami nincs!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:04
Ez felhatalmaz téged a sértegetésre? Mi egy ismert pár vagyunk és minket is sértegetsz!
De próbáld meg face to face ne a billentyűzet biztonságában
#14801   ma 20:04
Ypovi Ypovi
Ez felhatalmaz téged a sértegetésre? Mi egy ismert pár vagyunk és minket is sértegetsz!
De próbáld meg face to face ne a billentyűzet biztonságában
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:50
Te valami admin vagy? Ha nem, akkor felesleges írnod! Esetleg láthattad, hogy ő hány hozzászólásban sírta tele a topicot. Az nem zavart? A nagy hetero alapon írt sértegetései sem? Tehát egyetértesz vele.
#14800   ma 20:00
Ypovi Ypovi
Minket így is ismernek néhányan személyesen! Téged?
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:52
Adatlap nélkül pedig mit feszengsz itt, mint kaszáspók a sarokban? nyes
#14799   ma 19:52
Mindenevőhím Mindenevőhím
Adatlap nélkül pedig mit feszengsz itt, mint kaszáspók a sarokban? nyes
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:40
Befejeznéd? Erre senki nem kíváncsi!
#14798   ma 19:50
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:40
#14797   ma 19:40
Ypovi Ypovi
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:25
Te engem? nyes nyes Analafabéta. Nyilván a nőknek sem kellesz, ahogy pl én is pattintanálak le, amikor megszólalnál és a traktorkulcs kiesne a azádon.
#14796   ma 19:25
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:13
Oke ne erölködj kár irnod látod egyból leoltottalak! A bisex srácaiddal foglalkozzál ne a hetero férfiakkal. Ennyi na szevasz nyes
#14795   ma 19:18
Ypovi Ypovi
Igen mi már többször.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:16
Sziasztok. Hát
gy
alf
er
alf
ek
alf
ek
a Hegedüs utcai sexmoziban volt aki ott tudott már szexelni növel vagy pár-nak a nö tagjával ott a két terem közül valamelyikben? Mert oke hogy vannak kabinok meg megy a szexfilm meg van szexhinta is a nsgyobb helységben! De hogy csávók szopkodják ott egymást meg verték maguknak a filmre hát nem vágom ebben mi a jó! Hetero vagyok leh nyes et azért nem vágom!
#14794   ma 19:13
Andras0904 Andras0904
Oke ne erölködj kár irnod látod egyból leoltottalak! A bisex srácaiddal foglalkozzál ne a hetero férfiakkal. Ennyi na szevasz nyes
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:09
Neked meg egy vérbajos fogatlan prosti szüljön hármasikreket! nyes
#14793   ma 19:09
Neked meg egy vérbajos fogatlan prosti szüljön hármasikreket! nyes
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:57
Szerintem én neked nem irtam semmit! De te cssk bisex-ként menjél csak le oda kabinozzál a sok xopó csávóval nyugodtan! Egészségedre . nyes
#14792   ma 18:57
Andras0904 Andras0904
Szerintem én neked nem irtam semmit! De te cssk bisex-ként menjél csak le oda kabinozzál a sok xopó csávóval nyugodtan! Egészségedre . nyes
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:44
Ha a szex is úgy megy mint a fogalmazás, helyesírás, akkor nem sokat vesztett a hölgy, hogy már nem voltál ott. Amúgy meg válogatós f@sznak
ku
alf
ty
alf
áb
alf
an
a helye. nyes
#14791   ma 18:44
Ha a szex is úgy megy mint a fogalmazás, helyesírás, akkor nem sokat vesztett a hölgy, hogy már nem voltál ott. Amúgy meg válogatós f@sznak
ku
alf
ty
alf
áb
alf
an
a helye. nyes
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:10
Szevasz. Hát mivel egy adott személy miatt mentem oda tegnap akiröl kiderült hogy késöbb érkezett meg oda én meg ugye pontosan erkeztem a letargyalt személy párjával itt. És addig nem érkezett meg amig ott voltam gondoltam már akkor megnézem milyen ez a Hegedüs utcai sexmozi! Hát 20 percre rá ki is jöttem mivel az adott személy allitólag még rá több mint 15 percre érkezett meg oda de én akkor már nem voltam ott ugye! nyes
#14790   ma 18:10
Andras0904 Andras0904
Szevasz. Hát mivel egy adott személy miatt mentem oda tegnap akiröl kiderült hogy késöbb érkezett meg oda én meg ugye pontosan erkeztem a letargyalt személy párjával itt. És addig nem érkezett meg amig ott voltam gondoltam már akkor megnézem milyen ez a Hegedüs utcai sexmozi! Hát 20 percre rá ki is jöttem mivel az adott személy allitólag még rá több mint 15 percre érkezett meg oda de én akkor már nem voltam ott ugye! nyes
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (ma 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:59
Szevasz András
András andrás nem tanulsz hát az köztudat hogy tele van ragyival wow3 hehe
#14789   ma 17:59
Qrtom Qrtom
Szevasz András
András andrás nem tanulsz hát az köztudat hogy tele van ragyival wow3 hehe
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:12
Igen? Hát de sok olyan eszköz van ott megvehetö amit párok is ugye használhatnak szex közben! Meg hát ök is bemehetnek kabinozni nem csak a melegek bisexek gondolom!
#14788   ma 17:12
Andras0904 Andras0904
Igen? Hát de sok olyan eszköz van ott megvehetö amit párok is ugye használhatnak szex közben! Meg hát ök is bemehetnek kabinozni nem csak a melegek bisexek gondolom!
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (ma 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:03
Ez többnyire bi és meleg heky..a heterók a glory cafèba jár ez köztudott.
#14787   ma 17:03
CreamBoy CreamBoy
Ez többnyire bi és meleg heky..a heterók a glory cafèba jár ez köztudott.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:16
Sziasztok. Hát
gy
alf
er
alf
ek
alf
ek
a Hegedüs utcai sexmoziban volt aki ott tudott már szexelni növel vagy pár-nak a nö tagjával ott a két terem közül valamelyikben? Mert oke hogy vannak kabinok meg megy a szexfilm meg van szexhinta is a nsgyobb helységben! De hogy csávók szopkodják ott egymást meg verték maguknak a filmre hát nem vágom ebben mi a jó! Hetero vagyok leh nyes et azért nem vágom!
#14786   ma 16:48
kisstommibp kisstommibp
Mostanában valaki M5
#14785   ma 16:15
Kalipoo Kalipoo
Ma este megy pár a Király u sexmoziba?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 14804db
Utolsó üzenet: ma 21:29

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!