Sziasztok!Dob utcai moziba tartunk,kb. 30 perc múlva ott is vagyunk.Ápolt,pár esetleg lány közeledését,örömmel fogadnánk
Sziasztok.
Jövő héten valamikor hétköznap megy valaki sexmoziba?
Igényes,sportos, divatos megjelenésű, jó farkú fiú keres párt, lányt...akár csak nézőként is szívesen részt veszek a mozizásban
Képeket emailben tudok küldeni az érdeklődőknek.
Jövő héten valamikor hétköznap megy valaki sexmoziba?
Igényes,sportos, divatos megjelenésű, jó farkú fiú keres párt, lányt...akár csak nézőként is szívesen részt veszek a mozizásban

Képeket emailben tudok küldeni az érdeklődőknek.
keresünk egy párt, aki szerdán délután elkísérne minket valamelyik szexmoziba, ahol más párok is vannak esetleg a fiúkon kívül
sziasztok párokat hölgyeket , fiukat keresek
Sziasztok! Dob utcai moziba lemennék a párommal. Társkeresőben van képe. Szerintetek elég jól nézek ki? Van itt olyan pár aki lejönne velünk?
19éves fiu vagyok, 20cm a méretem. képeim vannak, lányok jelentkezését vagy párokét várom. imádok nyalni.
Megy ma par le a dob utcába ?
Szia! Írtam privátban.
ma este lesz lent valaki?
ment a válasz!
megy valaki a héten a dob utcába? kiváncsi vagyok a mozira. párok? hölgyek? irjatok és fussunk össze ))
Debrecenben üzemel a mozi? Valaki tud infot róla? Ha igen, megköszönném ha leírná, esetleg jelentkezőket is várok, akik kipróbálnák velem. Hetero alapon, 25 éves helyes pasi vagyok.
Nyíregyházán van ilyen mozi?
Holnap délután leneznenk dob utcába,lennének akik osszefutnanak ott velünk?
Ma valaki Bp-en szexmoziba?
Sziasztok!
Ma délelőtt esetleg megy valaki valamelyik moziba?
Ma délelőtt esetleg megy valaki valamelyik moziba?
Ki megy ma moziba?
Ha a szaros orrodat megtörölnéd - mert mindenbe beleütöd - akkor elgondolkodhatnál azon,ha Te elvárod mástól,hogy tiszteletben tartsa a véleményed,akkor Neked is talán ezt kellene tenned a többi itt megnyilvánuló emberrel!
Most már tudjuk,hogy Te nagyon igényes helyen szereted baszatni az igénytelen testedet,de vedd már észre magad és tudomásul - többen vannak,akik máshogy vélekednek,mint Te........
Ahogy olvastam több topikban már többen szóltak az oktondi,mindenlébenkanál hozzászólásaid miatt..... talán nem véletlenül.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 27. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 27. kedd 10:07
Most már tudjuk,hogy Te nagyon igényes helyen szereted baszatni az igénytelen testedet,de vedd már észre magad és tudomásul - többen vannak,akik máshogy vélekednek,mint Te........
Ahogy olvastam több topikban már többen szóltak az oktondi,mindenlébenkanál hozzászólásaid miatt..... talán nem véletlenül.....

Törölt felhasználó (902281)
VIP

legalább még egy pasival több lessz az 1 madamra!
legalább még egy pasival több lessz az 1 madamra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 26. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 26. hétfő 22:19
Törölt felhasználó (784910)

Vidéki 30 as bi vagyok szívesen kiprobálnám milyen a mozi.
Vidéki 30 as bi vagyok szívesen kiprobálnám milyen a mozi.