Voltunk mi is, de akkor sem voltak sokan
Milyen volt?
Ma du. vagy kora este pár esetleg érett hölgy, aki(k) eljönnének a dob utcába? Leveleket és elképzeléseket várom!
fiatal budapesti párral meglátogatnám a király utcai mozit, ott még nem voltam
magas vékony biszex srác vagyok

magas vékony biszex srác vagyok
Lejottem korulnezni eloszor, gyakorlatilag nincs lent senki

Sziasztok,jövõhéten, csûtörtök,vagy péntek délutàn pesten leszek.Be szeretnék menni a Dob utcsai moziba,.Keresek egy szimpi,környékbeli (nem kamus) pàrt,akik eljönnének velem.Képeim valosak,sportos,szolis,pasi ok, àtlagnàl nagyobb mérettel.Sokmindenben benne ok, izgatnak az uj dolgok,.Cserélhetünk telszàmot,ugy könnyebb.Remélem léteztek.Irjatok,pusza.
mi majd estefelé megyünk le
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 20. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 20. vasárnap 07:35
Törölt felhasználó (914264)

Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellől ma estére keresünk minimum 18cm rendelkezö pasit vagy pasikat max 2 pasi helyünk van vagy ma este el látogatnánk egy szex moziba várjuk jelentkezöket kataeskrisztian@gmail.com tel 06705916185 hivjatok ha akartok valamit nem vagyunk kamusak
Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellől ma estére keresünk minimum 18cm rendelkezö pasit vagy pasikat max 2 pasi helyünk van vagy ma este el látogatnánk egy szex moziba várjuk jelentkezöket kataeskrisztian@gmail.com tel 06705916185 hivjatok ha akartok valamit nem vagyunk kamusak
Keress meg es mehetunk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 18. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 18:18
Törölt felhasználó (922528)

Sziasztok elmennénk egy ffi-vel a szexmoziba, van kedvetek ?
Sziasztok elmennénk egy ffi-vel a szexmoziba, van kedvetek ?
sziasztok 25/34 pár vagyunk vastag farku pasit keresünk magunk mellé a hölgy örömére vagy párokat egymáselötti szexre illetve nöi bi,és orál párcserében benne vagyunk elsö talikor pestmegye Aszod környékén lakunk 06705916185
Kövérkés hölgyet keresek szexmoziba.
Jázmingirl a konkurencia ügynöke vagy mivan? Elég kész hogy privát üzenetekben meg napi 2-3 hozzászólásban oltogatja a helyet, kicsit nagynak érzem ezt az energiabefektetést.
Dob utcai szexmozi mai nyizvatartását tudja valaki?
Esetleg megy valaki ma?
Esetleg megy valaki ma?
Sziasztok
Keresek hölgyeket, nőket kizárólag sex-kapcsolatra Budapesten

Jár több is....csak nem innen...
Hál'isten!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 11. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 11. péntek 19:54
Hál'isten!

Törölt felhasználó (870865)

Sziasztok! Szivesen lemennék egy párral Glory hole-s moziba. Még nem voltam. Szeretném kipróbálni magam és orálisan kényeztetnék!
sziasztok 25/34 pár vagyunk nagy farku pasit keresünk magunk mellé a hölgy örömére vagy párokat egymás elöti szexre illetve női bi,és orál párcserében benne vagyunk elsö talikor pestmegye Aszod környékén lakunk 06705916185
REmélem meg is találom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 11. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 11. péntek 20:54
Törölt felhasználó (902281)
VIP

ahoz kellene egy olyan pár aki járna oda
húú ezt az leírást valahol már olvastam,találkoztam vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 03. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 03. csütörtök 12:52
Törölt felhasználó (887796)

Tegnap előtt du. 3 körül levittem egy hölgy ismerősömet a dob utca moziba. Még soha nem volt ilyen helyen, sőt még soha nem volt egyszerre több pasival. Nagyon izgult, hogy mi lesz, de rászánta magát, mert izgatta a dolog. Mikor leértünk, senki nem volt ott. Csak mi ketten. Beültünk a kanapés mozirész utolsó sorába. Mondtam neki, hogy vegye le a felsőt. Meg is tette. Elé álltam és kivettem a farkam. Ő ült és már szopta is. Közben a mellét fogdostam. Nem telt el 1 perc sem, mire egy pasi lépett be. Látta mi folyik. Rögtön elővette és elkezdte verni. A lánynak nem kellett könyörögnöm. Azonnal elkezdte szopni a pasit. Felváltva szopattuk és ujjaztuk a pináját. Nagyon lucskos volt. Ez így ment néhány percig mire egy újabb pasi jött. Őt is szopta. Aztán jött még 2. Azokat is. Ekkor már 5 faszt szopott. Azt sem tudta melyiket vegye be. Kérdeztem őket, hogy van-e náluk gumi. Senkinél nem volt. Az egyik felment és hozott, de sajnos dugni csak ő akart. Baszta is legalább 30 percig. (ezúton is köszi neki) A többiek csak szopatták. A egyik pasi kb 15 másodperc után beleélvezett a szájába smile Nem sokáig bírta. Sajnos csak ennyien voltak ott. Mikor eljöttünk, azt mondta: iszonyatosan tetszett és élveztem nagyon, nem bántam meg, hogy lejöttem. Legközelebb is jöjjünk, de remélem sokkal többen lesznek. Reméljük legközelebb valóban sokkal többen lesznek. Ő legalább 15 pasit szeretne. De lehet több is. Nemsokára újra megyünk. Ja még valami. Volt lent még két pasi, de azok olyan balfaszok voltak, hogy oda sem mertek jönni. Csak lestek és simogatták a gatyájukat. Nem értettük, hogy mi a fasznak jönnek le az ilyenek. Na mindegy. Nemsokára újra megyünk. Aki nem szeretne lemaradni, privibe adjon tel.számot.
ahoz kellene egy olyan pár aki járna oda
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 11. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 11. péntek 19:54
Törölt felhasználó (870865)

Sziasztok! Szivesen lemennék egy párral Glory hole-s moziba. Még nem voltam. Szeretném kipróbálni magam és orálisan kényeztetnék!