Sziasztok! Mikor mentek le a moziba? Én akkor ott leszek!
Csak a pasikat szereti...mit szeretnél Tőle?
(Ez egy válasz Szende Masni üzenetére (2014. 08. 10. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 10. vasárnap 12:47

Az a baj, hogy itt időnként lelkes lányok és párok is bejelentkeznek, hogy ott lesznek, aztán kiderül, hogy valami sajnos közbejött. Én egyszer voltam lenn, amikor egy párral szépen egyeztettünk mindent, de a pár nem volt sehol, csak 10-12 szóló pasi. Ehhez meg még nem vagyok elég elszánt, gyorsan elmenekültem.
Viszont olvastam arról, hogy a régi, Radnóti utcai Gloryholybe néha lejárt egy olyan harmincas csajszi a férjével vagy a barátjával, aki azt szerette, ha sokan, akár 15-20 srác is megdugja egy alkalommal. Tudjátok, hogy ki ő? E-mailben szívesen felvenném vele a kapcsolatot.

Viszont olvastam arról, hogy a régi, Radnóti utcai Gloryholybe néha lejárt egy olyan harmincas csajszi a férjével vagy a barátjával, aki azt szerette, ha sokan, akár 15-20 srác is megdugja egy alkalommal. Tudjátok, hogy ki ő? E-mailben szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
Sziasztok ma mozi este? lanyok parok ki jon?
Az a baj, hogy itt időnként lelkes lányok és párok is bejelentkeznek, hogy ott lesznek, aztán kiderül, hogy valami sajnos közbejött. Én egyszer voltam lenn, amikor egy párral szépen egyeztettünk mindent, de a pár nem volt sehol, csak 10-12 szóló pasi. Ehhez meg még nem vagyok elég elszánt, gyorsan elmenekültem.

sziasztok,, holnap este(hétfő) 8 körül lenéznék a dob utcai moziba, Nagy lökést adna nekem ha bízhatnék benne h faszikon kívül lesz ott min. egy pár is. Szoktam olvasgatni ezt a fórumot, és azt lehet látni, ti vagytok ennek a műfajnak a legjobb képviselői.Az nem kérdés h szívesen csatlakoznék is, de boldoggá tesz már az is ha ott lennék... Eszméletlen élmény lenne titeket ott élesben látni.
Számíthatok a jelenlétetekre?
Minden jót ha nem találkoznánk
Számíthatok a jelenlétetekre?
Minden jót ha nem találkoznánk
Sziasztok. Ez csak reggeli beköszönés, vagy esetleg mentek ma?
Hölgyek,párok? Ma Dob utca szexmozi?
Pesten leszek,lenézek....

Pesten leszek,lenézek....
Héfõn NAPKÖZBEN,a dob utcai moziban lessz valaki.Én benézek.Irjatok,akàr telszàmcsere.
Sziasztok,ne màr hogy hétfõn napközben ne jöjjön senki a dob utcai moziba! Ha màr föntleszek Pesten,nehogy egyedül legyek.Irjatok,vagy telo szàm csere. Judit???????ti? Pusza
tipikus. Jól szájba kéne rúgni az ilyet kamus gyökereket.
Sziasztok! Melyik nap érdemes lemenni mikor párok is vannak?
itt állok az ajtóban, de nincs lent nõ. Így nem megyek le...
itt állok az ajtóban, de nincs lent nõ. Így nem megyek le...
senki?
ma valaki dob u?
sajnos ez igy van 100bol 90 kamus
Igen, méreg ha rászánod az időt pénzt energiát es csalódás sokadszorra... Swingerben gondolkodtatok?
sziasztok mi pesti duci pár elmennénk ha tis is ott lesztek pl csütörtökön este felé
Háát igen, tele az oldal kamusokkal, képgyűjtögetőkkel es azokkal akik sosem fognak a tettek mezejére lépni...
Azért remelem egymást elintéztétek a pároddal
Azért remelem egymást elintéztétek a pároddal

Volt valami érdemleges tegnap? Mas is volt lent buz*kon es cigán*okon kívül?