Szia !
Budapesten hölgy titkos szeretője lennék !
Leveleket privibe kérem .
Budapesten hölgy titkos szeretője lennék !
Leveleket privibe kérem .
Egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 20. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 18:57
Törölt felhasználó (920076)

Egy nő szájából ez nagyon ordenálé.CSÚNYA szöveg.
Egy nő szájából ez nagyon ordenálé.CSÚNYA szöveg.
Sziasztok! Ezek milyen mozik? Hol lehet ilyet találni? Nagyon szívesen mennék! Győr környékén is van ilyen esetleg!?
Keversz valakivel vagy nem értem miről írsz,beszélsz.Szexmoziba nem hívtatok,nem volt téma.Találkozásról volt téma de mikor küldtem email-re képet,arcost,bocs nem téged keresünk,hogy mentem volna akár hová is ha meg sem feleltem.Csak mert azt erőlteted hogy nem jelentem meg a megbeszélt időpontban.a távolság nem akadály mert néha az ember jár mo-ra,csak egyeztetés kérdése"időpont"
Mert en is lent voltam es kivancsi volnek a velemenyre aki velem volt.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 08. 19. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.A Debreceni szexmozi működik még??????
Sajna nincs párom de ha fotoim alapján szimpi amit látsz akkor szivesen csatlakoznèk hozzátok harmadiknak !

Ki emlékszik már arra?
(Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 08. 19. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok,, ki volt a dob utcai moziban julius 24en este 7kor?
Amit magadnak kűldtél üzit,de nekem szántad,gondolom---arra az volt a válasz hogy bocs nem téged keresünk,akkor még soroksáron is laktam,már pár éve volt ez,pont annyival voltam fiatalabb mint Te-Ti.MOST.
Nem konkrétan a szexmozira gondoltam,hanem neked csak a 100 kilós izompacsirta kell egy 80 kilós sportos,nem gyúrt,22-es farokkal nem ok,még nem voltam sexmoziban de már ki kellene próbáli,hátha működik valami ott is.Itt salzburgban most tudtam meg egy ilyen címet.De a pestire is kíváncsi vagyok ha otthon leszek megkeresem,elmegyek.
Megyek a dobba ki jon?
Csatlakozhatok hozzátok?
Lányok, hölgyek , hetero párok figyelem!!!
Ma a balatonberényi nudin találkozhatnánk!!
Aki csatlakozna írjon!
Ma a balatonberényi nudin találkozhatnánk!!
Aki csatlakozna írjon!
Ma este vekony bi par jon a moziba vagy vekony bi pasi
Bár engem invitálnátok 1x , pattanék mint gumilabda a betonról

46 éves férfi vasárnap délelöttre huncutkodni vágyó lányt,párt keres Nyíregyháza és vagy BP
környékén. Autóban, szabadban ,panzióban ahol csak szeretnéd.
környékén. Autóban, szabadban ,panzióban ahol csak szeretnéd.
Ma lemennênk...
Pàrok, valaki lesz lent..?
Pàrok, valaki lesz lent..?
Azért te,vagy ti is vagytok egy valakik,egy időben ti is azt csináltátok mint most jázmin,őrűlten keresünk de senki sem ok,most meg már te -ti is csak az észosztók sorába sorolnak akik évek óta itt olvasnak,viccesen keresnek,mert az ilyenek teszik -tették tönkre a komolyságot.