Köszi! Pest egy kicsit messze van sajnos......
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 10. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 16:53

Törölt felhasználó (756688)

Sajnos rossz hirem van! Csak Pesten és Debrecenben van szexmozi...... tudtommal

Sajnos rossz hirem van! Csak Pesten és Debrecenben van szexmozi...... tudtommal
(Ez egy válasz Mezopar üzenetére (2014. 10. 10. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 15:48

Győr-Mosom-Sopron megyében tudtok ilyesmi helyet? Szívesen ellátogatnánk kedvesemmel.
Győr-Mosom-Sopron megyében tudtok ilyesmi helyet? Szívesen ellátogatnánk kedvesemmel.
Sziasztok!

tudok utazni ha megfelelek

Szombaton mennék-mennénk egyik lány ismerösömmel,nagyon izgatja a dolog és nagyon szeretne lányokkal ,esetleg párokkal találkozni lent!Akármi is lehet ha beindul!Kabint mindenképpen ki akarja próbálni!Párok,lányok valaki?Egyeztessünk és tali lent!Mi L28,F34!Jó humorú normális pár!
Tegnap f6-6 között dob utcai moziba egy gyönyörű hölgytagú pár szexelt,az egyik kabinba.Sajnos végére értem oda.
Megy ma valaki a Dob utcába?

Tényleg elcsúszott a fal is
))))))))))))))Ügyes vagy!!h észrevetted

Tényleg elcsúszott a fal is
))))))))))))))Ügyes vagy!!h észrevetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 06. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 06. hétfő 06:49

Törölt felhasználó (901201)

Tökmindegy mert saci kamu, egyrészt lopott a kép másrészt photroshopolva van(nagyobbított mell és kihúzott csípő, a fal mintáján látszik. Valami kis buzi mostanában ilyen bénán átszerkesztett képekkel nyomul.
Győri jóképű,ápolt, sportos férfi bármid megsimogatná ....CSak hölgyeknek!
Miért zavarna hogy nem érdekellek ha nem is kerestelek? Érdekes hogy egyből menekülőre vetted a figurát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 07. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 07. kedd 11:53
Törölt felhasználó (928194)

Savanyú a szőlő mert nem érdekelsz, ugye...? Egyébként megtaláltam azt a pasit es baráti körét akivel jol érzem magam! Sziasztok
Savanyú a szőlő mert nem érdekelsz, ugye...? Egyébként megtaláltam azt a pasit es baráti körét akivel jol érzem magam! Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 06. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 06. hétfő 06:49
Törölt felhasználó (901201)

Tökmindegy mert saci kamu, egyrészt lopott a kép másrészt photroshopolva van(nagyobbított mell és kihúzott csípő, a fal mintáján látszik. Valami kis buzi mostanában ilyen bénán átszerkesztett képekkel nyomul.
Sziasztok mikor mentek ???
Engem érdekel (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 04. szombat 16:33
Engem érdekel (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 04. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68131)
VIP

Sziasztok Kedves Párok!
Nagy hirtelen, úgy döntöttünk nem sokára lenézünk a dob utcai sex shop-ba, beszerzünk valami új játékot...
És ha már ott vagyunk ki is próbálunk egy kabint....
Kb 6 ra érünk le, ha esetleg valakit izgatna egy szomszédos kabin
Nagy hirtelen, úgy döntöttünk nem sokára lenézünk a dob utcai sex shop-ba, beszerzünk valami új játékot...

Sziasztok Kedves Párok!

kösy és sya? Mint egy 14 éves kislány

Te tényleg ekkora hülye vagy?
Ember! Már majdnem egy hete kérdezte ezt Saci! De ha gondolod várjad csak nyugodtan.....Mondjuk 22:00-ig max,mert akkor bezár a mozi.
Ember! Már majdnem egy hete kérdezte ezt Saci! De ha gondolod várjad csak nyugodtan.....Mondjuk 22:00-ig max,mert akkor bezár a mozi.
Szia Judit, ma esetleg nem vagy lent?

Sziasztok,
Hetero, magas, jokep, felver (perzsa) srac vagyok es nagyon szivesen kiprobalnam ma a szexmozit..
Valaki esetleg lesz lent? Koszi
Hetero, magas, jokep, felver (perzsa) srac vagyok es nagyon szivesen kiprobalnam ma a szexmozit..