Sziasztok! Volt a héten valaki a Dob utcában? Valami mozgás es akció? Ma este valaki?
Sziasztok!!!!!
Mi egy 24/34 pár vagyunk Kata és Krisztián Pest megye Aszód mellet lakunk
Ma estére keresünk egy utazni tudó kellemes mérettel rendelkező pasit
Hely van nálunk mi nagyon komolyan gondoljuk a dolgot csak a hölgy örömére kellene be szálni
Tabu a popó szex
email:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06202342882
Mi egy 24/34 pár vagyunk Kata és Krisztián Pest megye Aszód mellet lakunk
Ma estére keresünk egy utazni tudó kellemes mérettel rendelkező pasit
Hely van nálunk mi nagyon komolyan gondoljuk a dolgot csak a hölgy örömére kellene be szálni
Tabu a popó szex
email:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06202342882
Szívesen mennék én is gloryhole-ba!!!
Valaki??
Valaki??
Nagyon finom volt a szopásod!
(Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 11. 18. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedd napközben találkoznek párral, akár szexmoziban is.
Hali.. Ma most valaki??
Sziasztok!Na mivolt lent szombaton?Tervben volt az érkezésünk de sajna nem jött össze!:-(Legalább meséljetek...Na majd legközelebb!
Debreceni szexmozi működik????? Szimpatikus párral elmennék.
Van gloryhole ott vagy esetleg máshol?
Sziasztok!
Megnézném ma a király vagy a dob utcai mozit. Lenne esetleg hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni a nap hátralevő részében valamikor? Fiatal sportos testalkatú 74 kg, 182 cm magas srác vagyok. Természetesen képet is küldök,l e-mailben amennyiben lenne jelentkező.
szép napot mindenkinek!
Megnézném ma a király vagy a dob utcai mozit. Lenne esetleg hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni a nap hátralevő részében valamikor? Fiatal sportos testalkatú 74 kg, 182 cm magas srác vagyok. Természetesen képet is küldök,l e-mailben amennyiben lenne jelentkező.
szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Holnap dob utcát tervezünk!!! Párok holnap valaki esetleg?
Szombaton este én is megyek, remélem most megtalálom!!!
Debrecenbe szexmozi létezik valaki valami infó???köszi!!
Csütörtökön lesz lent par ?
szombaton este ott leszunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 17. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 17. hétfő 22:36
Törölt felhasználó (756688)

Szombaton vagy vasárnap én is lenézek

ma VKI?
köszönöm, szívesen leviszem a moziba, ha megírjátok mikor mentek
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 11. 17. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim- párok. Tibor vagyok, 36 éves, budapesti pasi. Valaki ma este egy közös élményre esetleg?
Szombaton vagy vasárnap én is lenézek
(Ez egy válasz marika111 üzenetére (2014. 11. 17. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép a farkad
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 18:31
Törölt felhasználó (897885)

Én is szívesen csatlakoznék