ha csak szopni szeretnél akkor gyere de mellém is belehet ülni egy közös masztira vagy szexre.
holnap 4 és 6 között a király utcaban leszek a gloryholban h valaki csatlakozna (hetero vagyok csak nöket várok 18-90 között.
holnapra keresek nöi társaságot mozizáshoz :p
Aki szeretne hogy leszopjam (anyagiaktol mentesen) a király u 72 szexmoziban az Jöjjön le ma delutan 5 órára
én a gloryhole kabinban leszek
)) párom felveszi ahogy csinálom neked csak a farkad fog latszodni. Várlak sok szeretettel 203231988 csok Niki
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 11. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 11. csütörtök 13:52

Törölt felhasználó (935669)

Sziasztok holnap (péntek, dec. 12.) kb. 5-tol 6-ig lenn leszek a Király utca 72. Szexmoziban a gloryhole kabinban. Varom a batrakat oda hogy megszopassanak (vegig, szajba). A párom velem lesz a kabinban es felveszi az egeszet, értelemszerűen Neked csak a farkad fog latszodni. 18 éves vagyok, kepeket találsz rólam a tarskeresos adatlapomon. Ha meg szeretnel győződni rola hogy valoban lany vagyok es nem potyára jönnél le akkor hívj fel nyugodtan a 203231988 számon. A dolognak anyagi vonzata nincs csak a mozibelepot kell kifizetned (800 ft). Csok a gecis farkadra!
Sziasztok! Debrecenben szeretnék csatlakozni szexházibuliba, swingerbuliba, gang bang buliba háznál! Aki tud ilyen bulikat vagy aki szervezni is szokott az is írjon már rám mert szívesen csatlakozom! Minden jónak nem vagyok az elrontója! Minden megoldás érdekel és mindenkinek válaszolok, úgy hogy írjatok oké?

Szia, mentek Ti is ma?

Szia, ha jó lenne az enyém akkor én mennék lehet egy menetre..
leborotváljam csupaszra vagy izgibb ha kicsit szőrös?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 11. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 11. csütörtök 13:52

Törölt felhasználó (935669)

Sziasztok holnap (péntek, dec. 12.) kb. 5-tol 6-ig lenn leszek a Király utca 72. Szexmoziban a gloryhole kabinban. Varom a batrakat oda hogy megszopassanak (vegig, szajba). A párom velem lesz a kabinban es felveszi az egeszet, értelemszerűen Neked csak a farkad fog latszodni. 18 éves vagyok, kepeket találsz rólam a tarskeresos adatlapomon. Ha meg szeretnel győződni rola hogy valoban lany vagyok es nem potyára jönnél le akkor hívj fel nyugodtan a 203231988 számon. A dolognak anyagi vonzata nincs csak a mozibelepot kell kifizetned (800 ft). Csok a gecis farkadra!
Sziasztok, ma életemben először mennék a dob utcai szexmoziba, körülnézni, masztizni egy jót de párhoz vagy másokhoz is szívesen csatlakoznék aki szereti a kis kb. 10 centis farkat.
valaki?

Sziasztok! Ma este lemegyek a dob utcai moziba most a pàrom nélkül. Sajnos nem mint ha sokat szàmitana mert akàrhànyszor voltunk és ki is irtuk pàrokkal nem talàlkiztunk. Esetleg ha ma lenne jelentkező szivesen kukkolnàk szimpatikus pàrt diszkréten. Szimpàtia esetén szivesen teljesíteni vàgyakat mind 2 félnek. De kivàncsi kezdő fiúval is szivesen masztiznék egy közöset ez màr régi vàgyam és fantàziàm de eddig még semmi bi kaland nem jött össze...
Tényleg kevés lent a pasi? :O
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 09. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 09. kedd 22:44
Törölt felhasználó (811984)

Végre valami jó hír.
Olyan kevés lent a pasi,hogy szükség lesz még rád is.
Olyan kevés lent a pasi,hogy szükség lesz még rád is.
Végre valami jó hír.
Olyan kevés lent a pasi,hogy szükség lesz még rád is. (Ez egy válasz Gusseppe Ferrari üzenetére (2014. 12. 09. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 09. kedd 22:31
Olyan kevés lent a pasi,hogy szükség lesz még rád is. (Ez egy válasz Gusseppe Ferrari üzenetére (2014. 12. 09. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Már régóta tervezem h lemegyek! Gloryhole típusú szex nagyon érdekelne!
Sziasztok! Már régóta tervezem h lemegyek! Gloryhole típusú szex nagyon érdekelne!
sziasztok párként párokkal mennénk ki próbálhatnánk nő47-ff45 bp
Ma valaki megy moziba?
Hölgyekhez ill. párokhoz csatlakoznék.
Hölgyekhez ill. párokhoz csatlakoznék.
Én is már kétszer voltam lent a moziba! Sajnos nemvolt szerencsém, pár soha nemvoltlent!!! A lukak valóban néha zavaróak,de ha valakinek elvonulhatnéka van, valóban rendelkezésre áll két,teljesen zárható szoba! Jó lenne valamikor valós párral összefutni ott! Persze, csak akkor lenne folytatás, ha mindenki mindenkinek szimpatikus!!!
Tervezzük igen,lehet ma,de teljesen képlékeny a dolog....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 08. hétfő 15:21
Törölt felhasználó (931288)

Köszönöm a riposztot!
Esetleg terveztek a közeljövőben menni?

Köszönöm a riposztot!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 08. hétfő 15:18

Mi voltunk a múlt héten,kellemesen éreztem magam.Találtunk fiút is akit bevettünk a játékba.
1200 a belépő fiúknak,pároknak egyaránt annyi különbséggel,hogy a párok a belépő jegy áráért kapnak italt.
Van két teljesen zárható szoba ahova még benyúlni,bekukkolni se tudnak,kicsit intimebb hely.Ha szerencséd van van lent pár és ha szimpi vagy nekik bevesznek,de ez lutri ahogy a lent lévő fiúk mondták teljesen változó.
Azt gondolom,h lehet találni a partnert,mi is voltunk már úgy,h semmi nem történt nem volt alkalmas személy akit megtiszteltünk volna a bizalmunkkal.
A melegekről meg annyit,h nem tolakodóak,időnként bepróbálkoznak hátha alapon,de ha intesz nekik,h nem azt tiszteletben tartják.
Amit az előttem szóló írt az a személyes rossz tapasztalata,de azért elég bántóan hangzik a két mázsás nő,ilyen helyen feltétlen működnie kell a elfogadásnak,hisz őket is bármiért el lehetne ítélni,vszínű azt a nőt azért kényeztette négy pasi mert kívánták és jól állt a témához odaadó volt.Egy savanyú picsát egy pasi se akarna megdugni.
Üdv
1200 a belépő fiúknak,pároknak egyaránt annyi különbséggel,hogy a párok a belépő jegy áráért kapnak italt.
Van két teljesen zárható szoba ahova még benyúlni,bekukkolni se tudnak,kicsit intimebb hely.Ha szerencséd van van lent pár és ha szimpi vagy nekik bevesznek,de ez lutri ahogy a lent lévő fiúk mondták teljesen változó.
Azt gondolom,h lehet találni a partnert,mi is voltunk már úgy,h semmi nem történt nem volt alkalmas személy akit megtiszteltünk volna a bizalmunkkal.
A melegekről meg annyit,h nem tolakodóak,időnként bepróbálkoznak hátha alapon,de ha intesz nekik,h nem azt tiszteletben tartják.
Amit az előttem szóló írt az a személyes rossz tapasztalata,de azért elég bántóan hangzik a két mázsás nő,ilyen helyen feltétlen működnie kell a elfogadásnak,hisz őket is bármiért el lehetne ítélni,vszínű azt a nőt azért kényeztette négy pasi mert kívánták és jól állt a témához odaadó volt.Egy savanyú picsát egy pasi se akarna megdugni.
Üdv

Mi voltunk a múlt héten,kellemesen éreztem magam.Találtunk fiút is akit bevettünk a játékba.
Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 08. hétfő 14:08
Üdv

Szeretnék érdeklődni a Dob utcai felől én is, hogy hogyan mennek a dolgok ott, van-e belépő, járnak-e oda Nők, akiknek a hatero pasik "kedvezhetnek"?

Szia!Melegek háza!Nem tudtunk a párral félre vonulni,hogy ne szakitsák ránk az ajtót,és hogy egy kéz ,vagy farok ne nyúljon be a sőtét lyukon.Olyan volt mint egy horrorfilm bezárkóztál,és jöttek a zombik,mindenáron el akartak ragadni,na ott vége is volt a félre vonulásunknak.
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt a nő 2 mázsa körül volt,hogy minegyik hozzá férjen!A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 08. hétfő 14:08
A nagy mozi ülésein mindenki szopott valakit(pasik).A sarokban lévő ágyon meg 4 pasi dugott egy nőt a nő 2 mázsa körül volt,hogy minegyik hozzá férjen!A többi meleg meg nyúlkált volna a pasik farkához,szóval az arány tök mindegy,tele meleggel és van 2 pár.De amit mondott az egyik buzi,van mikor 3 pár van ,volt már olyan is!!
soha,soha többet!
Neked is kellemes hétvégét (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnék érdeklődni a Dob utcai felől én is, hogy hogyan mennek a dolgok ott, van-e belépő, járnak-e oda Nők, akiknek a hatero pasik "kedvezhetnek"?